شناسهٔ خبر: 14888391 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

معاون بهبود تولیدات دامی کردستان خبر داد

تولید بیش از 323 هزار تن فرآورده دامی در کردستان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان از تولید بیش از 323 هزار تن فرآورده دامی در سال گذشته در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خالد جعفری در گفت‌و‌گو با کُردتودی، گفت: در آستانه هفته دولت با افتتاح 4 واحد مرغ گوشتی در استان راندمان تولید در مرغداری‌های کردستان 80 هزار قطعه در هر دوره افزایش می‌یابد.

 

وی با اشاره به افتتاح 4 واحد مرغ گوشتی به ترتیب؛ 1 واحد در شهرستان بانه،1 واحد در شهرستان بیجار و 2 واحد در شهرستان سنندج اظهار داشت: این واحدها با سرمایه‌گذاری 3 میلیارد تومانی، که حدود 1 میلیارد و 700 میلیون تومان آن تسهیلات و مابقی سرمایه‌گذاری شخصی بوده است.

 

معاون تولید و بهبود فرآورده‌های دامی استان کردستان افزود: باتوجه به تلاش‌های مستمر سازمان جهاد کشاورزی استان در فصول تیر و مرداد در خصوص کاهش جوجه‌ریزی در کشور استان کردستان نه تنها با کاهش جوجه‌ریزی مواجه نیست بلکه با افزایش این امر نیز روبروست.

 

 وی تصریح کرد: علاوه بر ثبات کاری در صنعت مرغداری، تعداد شغل ایجاد شده در این صنعت  13 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم می‌باشد.

 

معاون بهبود تولیدات دامی استان در ادامه با اشاره به این که سهم بخش کشاورزی در اقتصاد کشور 26 درصد است گفت: خوشبختانه با بهبود بسترهای مستعد کشاورزی استان کردستان در زمینه‌های مختلف سهم استان از این مقدار در تولید ناخالص ملی 11 درصد است.

 

 جعفری با بیان این مطلب که کشاورزی استان رشد مناسب و بهینه در بخش‌ها و زیربخش‌ها در افزایش تولیدهای شاخص دارد، افزود: به عنوان مثال در بحث تولید مرغ و تخم مرغ، گوشت قرمز و شیر، افزایش چشمگیری داشته و این روند ارزش تولید ناخالص داخلی را افزایش می‌دهد و در نتیجه درآمد ناخالص استان افزایش می‌یابد.

 

معاون بهبود تولیدات دامی استان با تأکید بر افزایش تولیدات در بخشهای مختلف خاطر نشان کرد: در سال زراعی 94 تولید شیر 221 هزار تن، تولید گوشت قرمز 26 هزار تن، تولید مرغ 70 هزار و 151تن، تولید تخم‌مرغ 4 هزار و 920 تن، تولید عسل یک هزار و 30 تن و در مجموع تولید به 323 هزار و 101 تن رسید.

 

انتهای پیام/م