شناسهٔ خبر: 14886942 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کیم جونگ اون: آزمایش موشکی اخیر «بزرگترین موفقیت» است

خبرگزاری رسمی کره شمالی به نقل از کیم جونگ اون اعلام کرد سرزمین اصلی آمریکا و اقیانوس آرام اکنون «در برد حمله» ارتش کره شمالی است.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، یکی از رسانه های دولتی کره شمالی روز پنجشنبه اعلام کرد کیم جونگ اون رهبر این کشور آزمایش موشکی از یک زیر دریایی را «بزرگترین موفقیت» خوانده است. 
خبرگزاری رسمی کره شمالی KCNA در پی آزمایش موشکی روز چهارشنبه، به نقل از کیم جونگ اون اعلام کرد سرزمین اصلی آمریکا و اقیانوس آرام اکنون «در برد حمله» ارتش کره شمالی است.
بر اساس اعلام ارتش کره جنوبی، این موشک روز چهارشنبه از یک زیر دریایی نزدیک بندر سینپو در شمال شرقی کره شمالی شلیک شد. این موشک 500 کیلومتر را به سوی ژاپن طی کرد. 
کره شمالی اوایل این ماه برای نخستین بار یک موشک بالستیک را به طور مستقیم به آب های تحت کنترل ژاپن شلیک کرد که واکنش خشمگینانه توکیو را موجب شد. با این حال، شورای امنیت سازمان ملل متحد نتوانست آن اقدام را محکوم کند زیرا چین تلاش کرد مطالبی را در بیانیه این شورا در مخالفت با سامانه دفاع موشکی تاد قرار دهد که آمریکا قصد دارد در کره جنوبی مستقر کند.
کیم جونگ اون گفت آزمایش موشکی اخیر نشان داد کره شمالی به صف مقدم قدرت های نظامی پیوسته است که به طور کامل به قابلیت و توانایی حمله هسته ای مجهزند.
روزنامه رودونگ سینمون چاپ کره شمالی 24 تصویر از کیم جونگ اون را که بر این شلیک موشک نظارت می کرد، چاپ کرد. این روزنامه نوشت :« او از این آزمایش موشکی به عنوان بزرگترین موفقیت و پیروزی قدردانی کرد».
کیم جونگ اون از دانشمندان کشورش خواست در جهت سوار کردن کلاهک های هسته ای بر همه انواع موشک های بالستیک و قادر شدن به شلیک آنها به منظور« دست و پنجه نرم کردن در جنگ هسته ای و تمام عیار پیش بینی نشده با امپریالیسم آمریکا » تلاش کنند.
وی افزود:« نمی خواهم به اظهارات مضحکی که آمریکا و طرفدارانش در خصوص این آزمایش موشکی بیان خواهند کرد فکر کنم، اما می توانم بگویم اقدامات عجولانه آنها فقط نابودی خودشان را جلو خواهد انداخت».
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از منبعی نظامی اعلام کرد پرتاب موشکی روز چهارشنبه در زاویه ای تند انجام شد تا برد موشک محدود شود. این منبع گفت اگر این موشک در مطلوب ترین زاویه شلیک می شد و سوخت کامل داشت، ممکن بود بیش از دو هزار و 500 کیلومتر را طی کند.
موسسه آمریکا - کره در دانشگاه جان هاپکینز در پایگاه اینترنتی خود، 38 North، اعلام کرد پیونگ یانگ همچنان با چالش های قابل توجهی در زمینه فن‌آوری،‌ از جمله ساخت کلاس جدیدی از زیر دریایی ها برای حمل موشک، مواجه است. این موسسه همچنین اعلام کرد با این حال، کره شمالی « در مسیر دستیابی به توانایی حمله به اهداف منطقه - از جمله ژاپن - تا سال 2020 میلادی قرار دارد».
ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در پی این آزمایش موشکی کره شمالی در بیانیه ای اعلام کرد کره شمالی آشکارا مایل به تشدید تنش هاست و آزمایش اخیر « چالشی جدی » برای امنیت در شبه جزیره کره است.
این آزمایش موشکی درست چند روز پس از آن انجام شد که کره شمالی به حمله هسته ای پیش دستانه علیه نیروهای آمریکایی و کره جنوبی تهدید کرد. نیروهای آمریکا و کره جنوبی دوشنبه گذشته تمرینات نظامی سالانه « اولچی فریدم » را آغاز کردند.
قطعنامه های کنونی سازمان ملل متحد استفاده کره شمالی را از فن‌آوری موشکی بالستیک ممنوع کرده است. با این حال، پیونگ یانگ در پی چهارمین آزمایش هسته ای خود در ژانویه گذشته، بارها آزمایش های موشکی انجام داده است.