به گزارش پانا از آذربایجان شرقی ،جعفر پاشایی افزود:ایجاد انگیزه تحصیل در دانش آموزان و افزایش انگیزه تدریس در معلمان از دیگر راهکارهایی است که می توان در مقابل آسیب های اجتماعی از آن بهره برد چرا که اگر بخواهیم موضوعی را فرهنگسازی نماییم باید از درون مدرسه آن را شروع کنیم.
وی با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تحولات اجتماعی است ادامه داد:با اجرای طرح المپیاد های مدرسه ای نشاط اجتماعی و نشاط دانش آموزی افزایش خواهد یافت و این موضوع سبب خواهد شد تا دانش آموزان به سمت و سوی آسیب های اجتماعی سوق پیدا نکنند.
پاشایی خاطر نشان ساخت:هرچقدر بتوانیم حضور والدین و خانواده دانش آموزان را در مدارس برجسته نماییم و آنها را با سبکهای فرزندپروری آشنا نکنیم در مقابله با آسیب های اجتماعی موفق تر عمل کرده ایم.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به وجود ۴۱ هزار مدیر و معلم در استان گفت:این ظرفیت بسیار بزرگی است که می توان از آن به عنوان رسانای کاهش آسیب اجتماعی بهره برد.
وی به طرحهای آموزش و پرورش استان برای مقابله با پنج آسیب اجتماعی اشاره کرد که تهیه و توزیع بسته های فرهنگی،بازآموزی مدرسان،اجرای طرح های ابتکاری و برگزاری کارگاههای آموزشی قبل از ازدواج برای دانش آموزان دبیرستانی از جمله آنهاست.
∎