ساخت یادمان شهدای گمنام شهرستان گمیشان با حضور وزیر کشور آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این یادمان با هزینه بیش از هشتصد میلیون ریال ساخته می شود.
شهرستان گمیشان 66 شهید والا مقام دارد.
عبدالرضا رحمانی فضلی همچنین در ادامه سفر به استان گلستان و شهر گمیشان در جشن فارغ التحصیلی 9 طلبه حوزه علمیه این شهر حضور یافت.
وی در این مراسم گفت : در قالب طرح اقتصاد مقاومتی الگوی جدید و موفقی از اقتصاد را به جهانیان معرفی خواهیم کرد.
وزیر کشور افزود : اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی به صورت ویژه در دستور کار دولت قرار دارد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با خود عدالت همراه دارد ادامه داد : محور اقتصاد مقاومتی در کشور مردم هستند و دولت از آنها حمایت می کند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نا امنی در خاورمیانه افزود : ایران مرکز صلح و ثبات در منطقه است.
وزیر کشور گفت : با مقاومت ملت و رهنمود های رهبر معظم انقلاب به همه تحریم ها و فشارهای آمریکا و ایادی اش از طریق گفتگو پاسخ دادیم .
او گفت : اکنون ایران می تواند با برداشته شدن تحریم ها ، فعالیتهای هسته ای و تجارت آزاد داشته باشد و سرمایه گذاری کند.
وزیر کشور همچنین در ادامه سفر از مجتمع 4 هزار هکتاری پرورش میگوی گمیشان بازدید خواهد کرد.
شهرستان گمیشان با حدود هفتاد هزار نفر جمعیت در فاصله 45 کیلومتری غرب گرگان مرکز استان گلستان قرار دارد.