شناسهٔ خبر: 14881318 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استاندار آذربایجان‌شرقی:

دولت 85 درصد هزینه تغییر الگوی کشت در روستاها را پرداخت می‌کند

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: بر همین اساس دولت 85 درصد از مجموع هزینه‌های مربوط به طرح‌های تغییر الگوی کشت را با وجود تمام کمبودهای مالی، پرداخت می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز و به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، اسماعیل جبارزاده روز چهارشنبه در مراسم بهره‌برداری از طرح آبیاری قطره‌ای روستای کافی‌الملک شهرستان شبستر، بیان داشت: هرچند امسال یکی از سال‌های سخت مالی برای دولت است، اما به دلیل اعتقاد به توسعه روستایی و توجه به طرح‌های مختلف بخش کشاورزی در حوزه‌های آب و خاک، این دولت در هر روستایی که طرح‌هایی با این هدف اجرا شود، 85 درصد هزینه‌های مربوطه را تأمین کرده و بقیه نیز باید از سوی اهالی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت کشاورزی شهرستان‌های حوزه دریاچه ارومیه‌، اظهار کرد: از آن جا که پسروی آب این دریاچه موجب خسارت به بخش کشاورزی شده است، روستاییان باید با اجرای طرح‌های مختلف تغییر الگوی کشت و نیز آبیاری‌های تحت فشار، از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند و درآمد حاصل از تولیدات روستایی را افزایش دهند.

جبارزاده ‌احیای کشاورزی در روستاها را یکی از اهداف مهم دولت تدبیر و امید بیان و اظهار کرد: اقدامات خوب و مفیدی در این زمینه توسط دولت اجرا شده که البته کافی نیست و طرح‌های مختلفی برای احیای اقتصاد روستاها در دست اجرا است که نتایج آن طی سال‌های آتی مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه توجه دولت تدبیر و امید به روستاها با وجود کاهش درآمدهای حاصل از فروش نفت بسیار فراتر از توجه دولت‌های گذشته است، تشریح کرد: متأسفانه این خدمات توسط عده‌ای نادیده گرفته می‌شود، در حالی که باید در قضاوت‌ها و تحلیل‌های خود جانب انصاف، مروت و مردانگی را رعایت کنیم.

جبارزاده ادامه داد: در چنین فضایی دولت تدبیر و امید با تمام مظلومیت، بدون توجه به تحلیل‌های نادرست از عملکرد خود، کمر همت به توسعه روستاها و توجه به عمران و آبادانی مناطق مختلف روستایی گرفته است.

وی با اشاره به عملکرد موفق دولت در بخش اقتصادی و به ویژه حوزه کشاورزی و با بیان اینکه در اواخر سال 1392 ذخیره گندم در آذربایجان‌شرقی تنها برای سه روز وجود داشت، اظهار کرد: اما امروز و طبق آخرین آمار و در سایه بارش‌های مناسب و بر اساس تدبیر دولت، ذخیره گندم آذربایجان‌شرقی برای 700 روز وجود دارد و جای هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه نیست.

جبارزاده با بیان اینکه خرید گندم توسط جهاد کشاورزی به صورت روزانه در آذربایجان‌شرقی صورت می گیرد، اضافه کرد: از حدود دو ماه اخیر تاکنون 510 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است که این رقم شاید طی روزهای آینده به 550 هزار تن نیز برسد.

استاندار آذربایجان‌شرقی، هفته دولت را در حقیقت هفته گرامیداشت ملت خواند و افزود: در جمهوری اسلامی ایران تفاوت و فاصله‌ای بین دولت و ملت وجود ندارد و دولت مقوله‌ای جدا از آحاد مردم نیست.

جبارزاده با اشاره به مزیت‌های اقتصادی و کشاورزی شهرستان شبستر، گفت: دولت و مدیریت استان برای اجرای طرح‌های مختلف در بخش کشاورزی به ویژه در حوزه صرفه‌جویی از آب با اجرای طرح‌های آبیاری قطره‌ای عزم جدی دارد.

وی‌، اجرای طرح آبیاری قطره‌ای پایاب چاه بالابنز در روستای کافی‌الملک را نمونه‌ای از نزدیکی دولت و ملت خواند و اظهار کرد: اجرای این طرح اتفاق بسیار مبارکی است همراهی دولت و ملت را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/60002/ت