شناسهٔ خبر: 14875112 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرعامل بیمه سلامت ایران خبر داد

اختصاص 8 هزار میلیارد تومان از محل اوراق قرضه خزانه به بیمه سلامت

مدیرعامل بیمه سلامت ایران از اختصاص 8 هزار میلیارد تومان از محل اوراق قرضه خزانه به بیمه سلامت خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمدجواد کبیر دقایقی پیش در حاشیه حضور در استان سمنان و پس از برگزاری نشستی با کارکنان اداره کل بیمه سلامت استان سمنان، در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات حضور یافت و گفت: 8 هزار میلیارد تومان از محل اوراق قرضه خزانه برای پرداخت به مؤسسات مختلف در اختیار بیمه سلامت قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: 11 میلیون نفر از جمعیت کشور زیرپوشش بیمه سلامت هستند که از بیمه‌شدگان مراکز دولتی محسوب می‌شوند و این تعداد، بیش از  14 درصد جمعیت ایران اسلامی را شامل می‌شوند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با اشاره به اختصاص بودجه به بیمه سلامت، خاطرنشان کرد: امروز خبر خوبی را در مجلس شورای اسلامی شنیدیم که حاصل تدبیر و درایت رئیس‌جمهور است.

کبیر عنوان کرد: دکتر روحانی با التزام عملی به حقوق شهروندی تأکید دارند که طرح تحول سلامت استمرار پیدا کند و تلاش‌های ویژه‌ای را برای تأمین منابع طرح سلامت از خود نشان دادند.

وی اضافه کرد: با تدبیر ویژه رئیس‌جمهور و وزرا، این مبلغ از محل اوراق قرضه خزانه در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار می‌گیرد تا به سازمان‌ها پرداخت شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران بیان کرد:‌ امید داریم که با این مبلغ در سال جاری بتوانیم مطالبات مؤسسات را تسویه کنیم.

کبیر متذکر شد: ما به‌ عنوان وکیل مردم و صیانت‌کننده از حقوق بیمه‌شدگان تلاش می‌کنیم تا اختلالی در روند خدمت‌رسانی به مردم پیش نیاید.

وی اظهار کرد: دولت در این شرایط اقتصادی خاص نشان داد که از آنچه به مردم وعده داده است، عدول نمی‌کند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران افزود: اقدامات در این سازمان بر اساس اهداف بالادستی انجام می‌شود و بیمه سلامت برای نخستین بار یک برنامه عملیاتی طراحی کرده است که 11 هدف استراتژیک را برای آن مشخص کردیم.

کبیر با اشاره به سفر خود به استان سمنان اضافه کرد: امروز گزارش مبسوطی را از استان سمنان دریافت کردیم و مشخص شد که بیمه سلامت استان سمنان با الهام از برنامه عملیاتی توانسته است گام‌های خوبی بردارد.

وی تصریح کرد: سمنان جزو استان‌های است که قصد داریم در آن دفترچه را آرام آرام از مسیر بیمه‌شدگان حذف کنیم و کد ملی جایگزین کد بیمه افراد زیرپوشش خواهد شد.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران اضافه کرد: برنامه دیگر ما در سطح کشور ایجاد بستر مناسب برای توانمندسازی بیمه‌شدگان است.

 کبیر گفت: مراکزی را به‌عنوان مرکز پیام تعریف کردیم که استان سمنان یکی از استان‌های پایلوت در این زمینه است و کمک می‌کند که سؤالات بیمه‌شدگان در این مرکز در حداقل زمان پاسخ داده شود.

وی با بیان اینکه در طرح تحول سلامت مجموعه فعالیت‌های ادارات علوم پزشکی را رصد می‌کنیم، تأکید کرد: طرح تحول سلامت رهاورد نظام مقدس جمهوری اسلامی است که باید ادامه یابد.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران ادامه داد: در اجرای این طرح فراز و نشیب‌هایی برای تأمین منابع وجود داشته است.

کبیر بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های توسعه مراقبت‌های اولیه سلامت با استفاده از پزشک خانواده است.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از رئیس‌جمهور قدردانی کرد و اظهار داشت: تلاش‌ها و توجهات رئیس‌جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اقتصاد در فراهم آوردن تسهیلات لازم به‌منظور تأمین منابع سازمان بیمه سلامت ایران از طریق اوراق اسناد خزانه برای پرداخت مطالبات طرف قرارداد با این سازمان را باید مورد قدردانی قرار داد.

وی یادآور شد: درایت و تدبیر ریاست جمهوری در توجه به حقوق بیمه‌شدگان و ضرورت استمرار ارائه خدمات سلامت به‌عنوان یکی از رویکردهای ارزشمند دولت در حوزه اجتماعی، عملکرد ارزنده‌ای است که التزام و پایبندی دولت را به حقوق ملت اثبات می‌کند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران در پایان افزود: حمایت دولت از طرح‌های تدوین شده ما را در پیاده‌سازی راهکارهای اتخاذشده برای برون‌رفت از شرایط امروز یاری می‌کند.

انتهای پیام/2249/ذ40