شناسهٔ خبر: 14873320 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

بهره برداری از 27 پروژه در گرمه در دومین روز هفته دولت

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرا ؛ علی نیا روز چهارشنبه در آیین رسمی بهره برداری متمرکز این طرح ها موفقیت دولت بدون همراهی ومشارکت مردم را غیرممکن دانست وگفت: دولت یازدهم باوجود تنگناهای مالی اهتمام جدی برطرف کردن فقرومحرومیت ازشهرهاوروستاهادارد.
وی افزود: طی پارسال وامسال 25هزارتن قیررایگان برای اسفالت معابرشهری روستایی استان اختصاص یافت و حدود 5برابر کل اعتبارهای سال های پیش از 92 فقط در این ٣سال به دهیاری ها کمک شد که مبلغ آن 850میلیاردریال بوده است.
علی نیا تصریح کرد: با گازرسانی 54 روستا در این هفته شاخص گازرسانی روستای استان به 74درصدرسیده که از میانگین کشوربالاتراست و شاخص بهره مندی اب روستای هم 76درصدرسیده است.
علی محمدزاده فرماندارگرمه نیز در این آیین با اشاره به مشکلاتی که به این دولت ارث رسیده وتحریم ها گفت: تلاش شده پروژه ها اولویت بندی شود و باتوجه به محدودیت منابع تاپایان این دولت 143پروژه اولویت دار تکمیل و بهربرداری شود.
7184/1744

برچسب‌ها: