به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران،"جلال میرزایی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار اکونیوز افزود: مصوبه ای مبنی بر حذف کارت هوشمند بنزین صادر شده و همچنین تک نرخی شدن بنزین تداوم می یابد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه حذف کارت سوخت تبعاتی به دنبال ندارد، افزود:همانطور که در عمل شاهد هستیم، در جایگاه های سوخت نیز افراد کمی از این کارت استفاده کرده و در حال حاضر که بنزین سهمیه بندی شده بنابراین کارت سوخت تنها هزینه اضافی ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه تغییری در قیمت بنزین به عنوان پرطرفدارترین فرآورده نفتی صورت نخواهد گرفت،گفت: زمانی که بنزین تک نرخی شده استفاده وجود کارت سوخت معنا پیدا نمی کند.
عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: نگرانی ها بر این بود که کارت سوخت سیستمی برای کسب اطلاعات افراد است اما اکنون جایگاه داران از کارت سوخت استفاده کرده که این خلا را جبران می کند
میرزایی همچنین در خصوص عمده انتقادهای وارد به قراردادهای جدید نفتی،بیان کرد: اکثر انتقادها در رابطه با مدت زمان این قراردادها و نحوه استفاده از آنها در میادین نفتی است.
وی افزود: پس از اظهارات وزیر نفت در صحن علنی مجلس در رابطه با وضعیت موجود و چالش های صنعت نفت نظر مخالفان تعدیل شده و از مخالفت مطلق به سمت اصلاح قراردادهای نفتی رفتند.
عضو کمیسیون انرژی موضوع منتقدان به قراردادهای نفتی را نرم تر خوانده و یادآور شد:بیشتر دغدغه ها نیز این است که این قراردادها در میادین مشترک استفاده شود.
میرزایی سرمایه گذاری در مناطقی همانند دریای خزر و عمان را مهم دانسته و بیان کرد:سیاست های کلی وزارت نفت نیز باید به جذب سرمایه و بهره برداری از این مناطق باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم اظهارداشت:برخی میادین نفتی در خوزستان وجود داشته که 70 سال از آنها بهره برداری می شود، اما میزان برداشت از این میادین افت کرده است، بنابراین نیاز به تکنولوژی و سرمایه دراین مناطق مشهود است که باید در الگوی قراردادهای نفتی لحاظ شده و به سمت بازیافت این میادین حرکت کنیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین در خصوص برنامه ششم در حوزه انرژی به خبرنگار اکونیوز گفت: این لایحه با چشم انداز برنامه های ملی،طرح ها و پروژه های اقتصاد مقاومتی و سرمایه گذاری در میادین مشترک نفتی ارائه شده اما برای اجرای آنها برنامه مشخصی در نظر گرفته نشده است.
وی یادآور شد: صنعت نفت کشور به منابع مالی نیاز داشته که بخشی از این سرمایه در گذشته قابل تأمین بوده و اکنون نیز هست و بخشی دیگر باید از منابع خارجی تأمین شود،که بایستی این امر در برنامه ششم توسعه موردتوجه قرار گیرد.
به گزارش اکونیوز، مجلس شورای اسلامی امروز در مصوبه ای با حذف بند ح تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۳۹۵ ، به بحثهای مربوط به حذف یا تداوم کارت سوخت پایان داد.