شناسهٔ خبر: 14871164 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی:

تولید محصولات کشاورزی گچساران به 200 هزار تن افزایش می یابد

گچساران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: میزان تولید محصولات کشاورزی در این شهرستان با اتمام طرح های در دست اجرا از 120 هزار تن به 200 هزار تن در سال افزایش می یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علیرضارضانژاد روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: بیش از 50 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای توسعه بخش کشاورزی به بهره برداران گچساران از سال گذشته تاکنون پرداخت شده است.
وی گفت:40 میلیارد ریال از این میزان تسهیلات به اجرای چهار طرح بزرگ پروار بندی گوساله و گوسفندصنعتی و گاو شیری اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران با بیان اینکه عملیات اجرایی یک واحد تولید ماهی خاویار به ظرفیت 30 تن در دست اجراست افزود: سه هزار قطعه انواع بچه ماهی گرمابی در آب بندها و استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان با هدف ترویج فرهنگ مصرف ماهی و تولید آن رهاسازی شد.
رضانژاد بیان کرد: بیش از 35 هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
وی گفت: سالانه بیش از 21 هزار هکتار از این میزان زمین قابل کشت زیر کشت محصولات کشاورزی می رود.
وی ابراز داشت: 6 هزار و 500 هکتار از زمین های زراعی گچساران تاکنون به آبیاری نوین مجهز شده است.
وی گفت: چهار هزار و 750 هکتار زمین های زراعی (بارانی ) و یکهزار و 750هکتار باغ زیرپوشش آبیاری( قطره ای) از این میزان سیستم نوین اجراشده قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: بیش از 633 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان از سال گذشته تاکنون به سیستم آبیاری بارانی و قطره ای مجهز شد.
رضانژاد اظهار داشت: 53 میلیارد ریال دولت برای اجرای این میزان طرح کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت کرده است.
وی افزود: اجرای این طرح نوین در استفاده بهینه از آب کشاورزی، کاهش هزینه تولید برای بهره برداری تاثیر مستقیم خواهد داشت.
وی بیان کرد: 20 هزار تن محصول باغی شامل لیموترش، پرتقال، نارنگی، انار و انگور سالانه در گچساران تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد: برداشت لیموترش از633 هکتار از باغ های این شهرستان آغاز شد.
وی متوسط برداشت لیمو ترش در هر هکتار را 12 تن برآورد کرد و افزود: هفت هزار و 300 تن لیمو امسال پیش بینی می شود از باغ های گچساران برداشت شود.
رضانژاد ادامه داد: بخشی از محصول تولید شده باغی در این شهرستان به استان های خوزستان، فارس و زنجان صادر می شود و باقی آن به مصرف مردم گچساران می رسد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: روستاهای چهاربیشه، پاکوه، ماهور باشت، آب توت، اسپر، مارین، دیل، شامبراکان و نارک عمده ترین مناطق تولید محصول باغی این شهرستان است.
وی ابراز کرد: بیش از یکهزار بهره بردار در زمینه برداشت مرکبات در باغات گچساران فعالیت دارد.
رضا نژاد ابراز کرد: یکهزار و 300 هکتار از زمین های کشاورزی گچساران سالجاری زیر کشت محصول ذرت رفته است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: یکهزار و 835 تن گوشت سفید، 2 هزار و 500 تن گوشت قرمز، 25 تن تخم مرغ، یکهزار و 136 تن تخم مرغ و 15 تن عسل سالانه در این شهرستان تولید شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان گچساران با 120 هزار نفرجمعیت در 150 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082 /8005