شناسهٔ خبر: 14870750 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با حضور معاون استاندار بوشهر

طرح‌های عمرانی بردخون به بهره‌برداری رسید

در آیین‌هایی با حضور عباس جمشیدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر، طرح‌های عمرانی شهر بردخون افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، فرماندار شهرستان دیر ظهر امروز در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی دیر با تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت‌های دولتمردان، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید با اینکه در سال پایانی خود قرار دارد اما با قوت و جدیت به دنبال رفع مشکلات و توسعه کشور است.

حمزه اعتماد افزود: خدمتگزاران مردم در سه سال گذشته آنچه در توان داشته‌اند برای سربلندی ایران عزیز نهاده‌اند و باز مصمم هستند تا آخرین روز از عمر دولت یازدهم نسبت به تحقق خواسته‌ها و رفع نیازهای ولی نعمتان خود پایبند باشند.

وی همه مسؤولان را به خدمت صادقانه به مردم فراخواند و گفت: می‌کوشیم به دور از هرگونه حاشیه و با تلاش مضاعف برای تحقق اهداف نظام اسلامی و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداریم.

در این آیین که تعدادی از مسؤولان شهرستان هم حضور داشتند، مقبره آیت الله سیدعلی رکنی حسینی از مؤسسان حوزه علمیه بردخون و سادات منطقه در مساحت191مترمربع و اعتبار 700 میلیون ریال، خیابان کشاورز به طول 330 متر و عرض 14 متر با اعتبار  2800 میلیون ریال، خانه بهداشت مغدان با زیربنای 91 مترمربع و اعتبار 3 میلیارد و 400 میلیون ریال و طرح هادی روستای مغدان با اعتبار 2300 میلیون ریال به بهره ‌برداری رسید.

انتهای پیام/2255/ق20