شناسهٔ خبر: 14869869 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

افزایش 400 کیلومتری طول راه‌های قزوین در دولت یازدهم‌

‌مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی قزوین گفت: در دولت یازدهم 400 کیلومتر به طول راه‌های استان اضافه‌شده که این مقدار شامل 2.24 بزرگراه، 15 کیلومتر راه اصلی 2. 38 راه فرعی و 322 کیلومتر راه روستایی است.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایسنا، جعفر قزوینیان اظهار کرد: تبدیل راه‌های اصلی به بزرگراه باهدف ارتقای ایمنی، تسهیل در عبور و مرور و تکمیل کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب از اساسی‌ترین اولویت‌های راه و شهرسازی در دولت یازدهم بوده است.


وی افزود: این اقدام تأثیر قابل‌توجهی در افزایش هر چه بیشتر ایمنی درراه‌ها و کاهش سوانح رانندگی دارد.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی قزوین در خصوص پروژه‌های مهم حوزه راه‌های اصلی که به مناسبت هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند، تصریح کرد: بهسازی و اجرای روکش آسفالت"شامی شاپ به ابهر" به طول 7 کیلومتر بااعتباری بالغ‌بر 30 میلیارد ریال و تعریض (احداث باند دوم) محور "محمدیه – آبیک" به طول 11 کیلومتر با هزینه 84 میلیارد ریال ازجمله این طرح‌ها است.

وی اضافه کرد: بهسازی محور "رحیم‌آباد – دانسفهان" به طول 8 کیلومتر و هزینه کرد 50 میلیارد ریال نیز از دیگر پروژه‌های اجراشده توسط راه و شهرسازی است که به‌مناسبت هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

قزوینیان با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه راه‌های اصلی تشریح کرد: درمجموع حدود 30 کیلومتر راه اصلی مورد ساخت، تعریض، بهسازی و اجرای روکش آسفالت قرارگرفته که میزان اعتبارات هزینه شده برای این عملیات بالغ‌ بر 178 میلیارد ریال بوده است.


انتهاي پیام