شناسهٔ خبر: 14869515 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد اردبیل شد

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف افتتاح پروژه های عمرانی، فرهنگی و اقتصادی استان اردبیل به مناسبت هفته دولت وارد اردبیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، عصر امروز (3 شهریور) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف افتتاح پروژه های و بازدید از طرح های فرهنگی و عمرانی استان اردبیل به مناسبت هفته دولت وارد اردبیل شد.

 

دیدار با خانواده های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، آزادگان و اقشار مختلف مردم و فعالان قرآنی و اصحاب فرهنگ و هنر، بازدید از پروژه تالار شهر اردبیل و افتتاح چندین طرح عمرانی از مهمترین بخش های برنامه سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان اردبیل خواهد بود.

 

افتتاح 517 پروژه عمرانی، فرهنگی و اقتصادی با اعتبار 6 تریلیون و 55 میلیارد ریال در مجتمع فرهنگی و ورزشی ایثار با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت خواهد گرفت.

 

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و مقامات ارشد استان، نشست خبری و حضور در برنامه زنده تلویزیونی از دیگر برنامه های مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

 

معاونین وزیر در امور حقوقی و مجلس، توسعه و مدیریت منابع، هنری، قرآن و عترت، سینمایی و مطبوعاتی در این سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی و با حضور در شورای اداری شهرستان ها پروژه های عمرانی، فرهنگی و اقتصادی شهرستان ها را افتتاح خواهند کرد.

 

نشست خبری معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با خبرنگاران خبرگزاری ها و فعالان مطبوعاتی استان از دیگر برنامه های این سفر دو روزه به استان اردبیل خواهد بود.