شناسهٔ خبر: 14866814 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون راه روستایی اداره‌کل راه و شهرسازی هرمزگان:

محور اصلی پیرچوگان در رودان به‎طول 15 کیلومتر به بهره‌برداری رسید

معاون راه روستایی اداره‌کل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: مسیر اصلی محور پیرچوگان در رودان به‎طول 15 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 250 میلیون تومان با انجام روکش آسفالت به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

محمدمهدی رضایی‌لری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: پروژه روکش آسفالت محور روستایی پیر چوگان (زیارت سید سلطان محمد) در بخش مرکزی شهرستان رودان با توجه به اینکه احداث مسیر روستایی فوق و دسترسی به این روستا در دهه 70 انجام شده بود و آسفالت قدیم محور مضمحل و از بین رفته بود اجرای روکش مجدد محور یادشده از اواخر سال گذشته در دستور کار اداره‌کل راه و شهرسازی قرار گرفت که امروز به‌مناسبت هفته دولت افتتاح و  آماده بهره‌برداری شده است.

وی افزود: طول مسیر اصلی این محور 15 کیلومتر است و برای اجرای آن اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 250 میلیون تومان هزینه شده است.

معاون راه روستایی اداره‌کل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: از این مسیر علاوه بر استفاده  اهالی 7 روستای بخش مرکزی شهرستان رودان با 422 خانوار، مهمانان و مسافرانی که قصد زیارت سید سلطان محمد از استان‌ها و شهرستان‌های هم‌جوار را دارند استفاده می‌کنند.

به گزارش فارس، راه روستاهای رهدار به‌طول 3/5 کیلومتر، حسین‌آباد - خراجی به‌طول 1/5 کیلومتر علاوه بر پروژه روکش آسفالت محور روستایی زیارت سید سلطان محمد (پیرچوگان) هستند که در روزهای آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

انتهای پیام/3264/ی20/