شناسهٔ خبر: 14865069 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مصباحی‌مقدم خبر داد:

تشکیل جلسه مشترک جامعتین برای انتخابات ریاست‌جمهوری

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز از تشکیل جلسه مشترک جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم خبر داد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت در شب گذشته اظهار کرد: در جلسه شب گذشته مقرر شد آیت‌الله موحدی کرمانی با آیت‌الله یزدی درباره جلسه مشترک جامعتین در خصوص انتخابات سال ۹۶ جلسه‌ای تشکیل دهند و درباره آن تصمیم‌گیری کنند.

وی با اشاره به جلسه مشترک کمیته سیاسی جامعه روحانیت مبارز با دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی، گفت: در جلسه‌ای که با حضور آقای حبیبی، دبیرکل حزب مؤتلفه و آقای بادامچیان برگزار شد، هر دو  برمحور قرار دادن جامعه روحانیت مبارز برای هر فعالیت سیاسی از جمله انتخابات تأکید کردند و این موضوع پس از مطرح‌شدن در جلسه شب گذشته جامعه روحانیت، مورد استقبال همه اعضا قرار گرفت و مقرر شد که کمیته سیاسی جلسات دیگری را با احزاب اصولگرا در راستای وحدت برگزار و گزارش آن را به اعضای جامعه روحانیت ارائه کند.

انتهای پیام