علیرضا رضا داد رئیس بخش داوران سینمایی جشنواره سلامت به فیلم هایی که در این رویداد فرهنگی شرکت دارند در گفت و گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس گفت: بخش سینمایی جشنواره فیلم های چهار سال اخیر سینمای ایران را مرور کرد و از بین آن ها فیلم هایی که با محور سلامت جسم و روان ساخته شده بود را انتخاب کرد.
رضاداد ادامه داد: مرور این فیلم ها باعث شد به این نتیجه برسیم که محور سلامت برای سینماگران سوژه پراهمیتی بوده و فیلم هایی زیادی با این محور ساخته شده است.
وی درباره تعداد فیلم هایی که در این بخش انتخاب شده اند، توضیح داد: از میان 200 فیلمی که حدودا در بخش سینمایی جشنواره بررسی کردیم، 100 فیلم مرتبط با محور سلامت انتخاب شد، فیلم هایی که ارتباط غیرمستقیم با این محور داشت و از این میان 50 فیلم بود که با موضوع سلامت ارتباط مستقیم داشت.
دبیر سابق جشنواره فیلم فجر در ادامه افزود: انتخاب این تعداد فیلم نشان می دهد که جامعه سینمایی ما در جریان مشکلات مردم هستند و با هوشمندی و حساسیت موضوعاتی مثل سلامت روحی و جسمی را در فیلم های خود به تصویر می کشند.
رضا داد با تاکید بر ادامه جشنواره فیلم سلامت گفت: پیش از این که این برنامه هنری در حوزه سلامت راه اندازی شود، سینماگران در این زمینه فیلمهایی با محور سلامت ساخته اند، برگزاری جشنواره سلامت این فرصت را ایجاد کرد که با نگاهی متنوع تر و عمیق تر در این زمینه فعالیت کرد و تمام این فیلم ها را در یک رویداد هنری جمع آوری و اکران کرد.
مدیر بخش سینمایی به تعدادی از این فیلم ها اشاره کرد و ادامه داد: در سال های اخیر فیلم های زیادی در این حوزه ساخته شده، مثلا «لامپ 100» از آن دست فیلم هایی است که توانست اهمیت به سلامت را به خوبی بیان کند. همچنین «هیس دختران فریاد نمی زنند» یکی دیگر از فیلم هایی بود که موفق شد نگاه مخاطب را به اهمیت سلامت روحی و روانی جلب کند.
رضا داد تاکید کرد: با برنامه ریزی های مدونی که انجام شده امیدواریم جشنواره فیلم سلامت به یکی از مهمترین جشنواره های موضوعی تبدیل شود.
انتهای پیام/و
∎