شناسهٔ خبر: 14853843 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

ضرورت قدرشناسی از خدمات دولتهای پس از انقلاب و گرامیداشت هفته دولت

رئیس جمهوری تاکید کرد: دولت در سه سال فعالیت خود دستاوردهای بزرگی داشته است و البته باور دارد که پاسخگویی به همه مطالبات و نیازهای به حق مردم عزیز مستلزم عزم ملی، یکپارچگی و پیگیری اجرای برنامه های بلند مدت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای روحانی در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ثبات و ساماندهی اقتصادی کشور و کنترل تورم و رشد 4/4 درصدی اقتصاد در سه ماه اول امسال در حالی محقق شده که کشورهای تولید و صادرکننده نفت با بحران های شدید اقتصادی روبرو شدند.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی  سیاست های اقتصاد مقامتی را اساس حرکت دولت دانست و افزود: امسال شاهد شتاب یافتن حرکت در مسیر رونق اقتصادی و رفع مشکلات مردم خواهیم بود که به کاهش آسیب های فرهنگی نیز کمک خواهد کرد.

در این جلسه همچنین تصویب شد مناسبت های جدیدی از سال آینده  در تقویم سالیانه گنجانده شود.

بر این اساس مقرر شد: هفتم فروردین بنام روز هنرهای نمایشی (تئاتر -سینما و تعزیه )- هفتم اردیبهشت روز ایمنی و حمل و نقل - 25 اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی - 31 اردیبهشت روز اهدای عضو- اهدای زندگی - 23 تیر روز گفت و گو و تعامل سازنده با جهان - 15مهر روز روستا و عشایر و 21 اسفند بنام روز بزرگداشت نظامی گنجوی نامگذاری شده و از سال آینده  در متن تقویم گنجانده شود . همچنین بر اساس تصویب شد پنجم آذر بنام روز قیام مردم گرگان (1357) و 17 دی بنام روز بزرگداشت خواجوی کرمانی نامگذاری شود.