شناسهٔ خبر: 14852850 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون آموزش‌ و پرورش سمیرم تأکید کرد

لزوم همکاری دستگاه‌های متولی امور فرهنگی با آموزش‌ و پرورش

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش‌ و پرورش سمیرم بر لزوم همکاری دستگاه‌های متولی امور فرهنگی با آموزش‌ و پرورش برای ایجاد هم‌افزایی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم، غلام‌رضا انصاری‌پور عصر امروز در جلسه شورای آموزش‌ و پرورش سمیرم اجرای طرح شاداب سازی محیط مدرسه را در جهت شادابی دانش آموزان و ایجاد فضایی مناسب و آرام برای دانش‌آموزان دانست و اظهار کرد: طرح هجرت با مشارکت 30 دانش‌آموز در 19 مدرسه این شهرستان اجرا شد.

وی با بیان این که طرح هجرت هر ساله به ‌منظور زیباسازی و بهسازی مدارس با مشارکت بسیج اجرا می‌شود، افزود: در این طرح دانش‌آموزان به مدت یک ماه به رنگ‌آمیزی کلاس‌ها و آماده‌سازی این مدارس برای سال تحصیلی جدید می‌پردازند.

معاون پرورشی و تربیت‌ بدنی آموزش‌ و پرورش سمیرم با اشاره به اثرات مثبت طرح هجرت و استقبال مدارس از این طرح، تصریح کرد: تعداد زیادی از مدارس متقاضی اجرای طرح هجرت در مدارسشان هستند که به دلیل محدودیت‌های مالی از سوی بسیج و آموزش‌ و پرورش قادر به اجرای این طرح در همه مدارس نیستیم.

انصاری‌پور در ادامه اضافه کرد: در برخی از مدارس این طرح با مشارکت خیرین و کمک‌های مالی اولیای دانش‌آموزان در مدارس اجرا می‌شود.

وی به فعالیت‌های آموزش ‌و پرورش در راستای تعمیق باورهای دینی دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: فرهنگ‌ سازی دینی در دوران ابتدایی کاری اساسی است که در همین راستا فعالیت و برنامه‌هایی در این دوره برای دانش‌آموزان و اولیای آنان انجام ‌شده است.

معاون پرورشی و تربیت‌ بدنی آموزش‌ و پرورش سمیرم ادامه داد: در قالب این طرح تعدادی کارگاه‌های تخصصی تشکیل و برنامه‌هایی در راستای رشد و ترویج اخلاق اسلامی اجرا شده است.

انصاری‌پور با اعلام رضایت‌بخش بودن برنامه‌ها برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها، اذعان کرد: آموزش ‌و پرورش سمیرم تمام تلاش خود را در این راستا انجام می‌دهد و نیاز است که فعالیت‌های گسترده‌تر و تخصصی بیشتری انجام دهد.

وی همچنین به ترویج فرهنگ نماز جماعت در مدارس شهرستان اشاره کرد و گفت: به برگزاری نماز جماعت در مدارس به ‌طور ویژه توجه شده و از حضور روحانیون در مدارس استقبال کرده‌ایم.

معاون پرورشی و تربیت‌ بدنی آموزش‌ و پرورش سمیرم با بیان اینکه بیشترین مراسمات دعا در مدارس برگزار شده است، تصریح کرد: با توجه به هجمه گسترده دشمنان، به مسائل فرهنگی به خصوص عفاف و حجاب در بین دانش آموزان توجه ویژه شده است که ازجمله آن تشویق دانش‌آموزان به حجاب و معرفی آنان به‌ عنوان الگو در مدارس و همچنین برپایی گفتمان‌های دینی است.

انصاری‌پور در ادامه به بحث غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: 5 پایگاه تابستانی و 2 کانون فرهنگی هنری در شهرستان سمیرم در جهت غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان فعالیت می‌کند.

وی بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های متولی امور فرهنگی با آموزش ‌و پرورش تأکید کرد و گفت: با وجود همکاری نهادهایی ازجمله حوزه علمیه و بسیج با آموزش‌ و پرورش باز هم لازم است که هماهنگی لازم با دستگاه‌های فرهنگی دیگر نیز صورت گیرد و از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف فرهنگی و دینی بهره برد.

معاون پرورشی و تربیت‌ بدنی آموزش‌ و پرورش سمیرم در پایان خاطرنشان کرد: اگر نقدی بر عملکرد آموزش‌ و پرورش است دلسوزانه یادآوری شود تا در جهت رفع مشکلات قدم برداریم.

انتهای پیام/63016/ن40/