به گزارش خبرنگار ایرنا پیمان تقی پور روز سه شنبه در جلسه ای که در راستای اجرای طرح خرید تضمینی برق از منابع تجدید پذیربا مشارکت مددجویان کمیته امداد برگزار شده بود، افزود: سرمایه لازم برای نصب نیروگاه خورشیدی 220 میلیون ریال است.
وی درباره طرح تحویل نیروگاه های خورشیدی به مددجویان و نصب و راه اندازی آنها بر روی بام های خانه های مددجویان کمیته امداد اظهار کرد: کنتوری مخصوص برای این نیروگاه ها در خانه ها نصب می شود و هر دو ماه یک بار شماره کنتور به اطلاع شرکت برق می رسد تا سهم 10 درصدی مددجویان از تولید برق به آنها پرداخت شود.
وی گفت: بعد از عقد قرارداد با مددجو یا شرکتی به نیابت از مددجو، تا 15 ماه فرصت داده می شود تا پنل خورشیدی روی پشت بام یا محل مناسب نصب شود و در صورت به تاخیر افتادن نصب نیروگاه، شرکت برق با کمترین قیمت، تولید برق را از مددجو یا شرکت واسطه خواهد خرید.
تقی پور افزود: یک تا سه درصد هزینه احداث نیروگاه به صورت سالیانه برای شرکت برق کنار گذاشته می شود.
وی همچنین ضمن بیان اینکه مساحت لازم برای نصب نیروگاه خورشیدی 50 متر مربع است، خاطر نشان کرد: نقطه ای که قرار است نیروگاه خورشیدی نصب شود باید پرنور و تمیز و دور از سایه باشد و تا حد ممکن از گرد و خاک و رطوبت دور باشد.
وی اظهار کرد: در سال 94 پروژه های تضمینی متعددی داشتیم که متاسفانه خیلی از استان ها نتوانستند این پروژه ها و اعتبارات آن را جذب کنند.
گفت: وزارت نیرو در سال 92 هم بودجه ای به استان ها برای احداث نیروگاه های خورشیدی اختصاص داد ولی در سال 93 سیاستش را تغییر داد و بخش خصوصی را نیز در 50 درصد احداث این نیروگاه ها سهیم کرد.
7355/6108
برای احداث نیروگاه خورشیدی
150 میلیون ریال تسهیلات به مددجویان کمیته امداد داده می شود
سنندج- ایرنا- مدیر برق انرژی های روستایی در وزارت نیرو گفت: برای راه اندازی و نصب نیروگاه خورشیدی 150 میلیون ریال وام قرض الحسنه به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) داده می شود.
صاحبخبر -