شناسهٔ خبر: 14851687 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بهره برداری از طرح برق‌رسانی به مسکن مهر شهرضا

طرح برق‌‌رسانی به 20 بلوک مسکن مهر شهرضا به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،طرح برق‌‌رسانی به 20 بلوک مسکن مهر شهرضا عصر امروز با بهره‌برداری از ترانسفورماتور و شبکه فشار ضعیف هوایی و زمینی مسکن مهر پردیس در فاز چهارم منطقه سروستان شهرضا با حضور فرماندار شهرضا، امام‌ جمعه، رئیس اداره برق و دیگر مسؤولان شهرستان به بهره‌برداری رسید.

رئیس اداره برق شهرضا در آیین بهره‌‌برداری از پروژه برق‌رسانی، اظهار کرد: این پروژه با احداث شبکه فشار متوسط هوایی، فشار ضعیف زمینی و نصب ترانسفورماتور توزیع 315 کیلو واتی قادر خواهد بود به 20 بلوک مسکن مهر این منطقه برق‌رسانی کند.

مجتبی باقی ادامه داد: طراحی و نظارت این پروژه بر عهده شرکت مهندسین مشاور دانشمند بوده و مجری آن نیز شرکت پیمانکاری پالایش برق الهام است.

وی با بیان اینکه اعتبار این طرح 900 میلیون ریال بوده است، خاطرنشان کرد: در این پروژه از 350 متر شبکه فشار ضعیف هوایی، 750 متر شبکه فشار ضعیف زمینی، چهار عدد تابلو برق و 12 عدد چراغ لاک‌پشتی استفاده شده است.

باقی با اشاره به دیگر طرح‌های اداره برق شهرضا در هفته دولت، خاطرنشان کرد: از دیگر طرح‌های ما در هفته دولت احداث ترانسفورماتور و اصلاح شبکه واقع در خیابان پیروزی شهر شهرضا با اعتباری بالغ بر 530 میلیون ریال و از طریق احداث 250 متر شبکه فشار متوسط و 100 متر شبکه فشار ضعیف است.

وی با بیان اینکه احداث ترانسفورماتور و اصلاح شبکه در خیابان شهید یزدانی و خیابان حکیم نصرالله شهر شهرضا نیز از دیگر طرح‌های ما در این هفته است، تصریح کرد: برای بهره‌برداری از این دو پروژه، اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال هزینه شده است تا ضعف ولتاژ در این مناطق نیز برطرف شود.

در پایان این مراسم، فرماندار شهرضا و مسؤولان شهر از روند ساخت پروژه‌های جدید مسکن مهر در شهرضا بازدید و مشکلات مردم در این زمینه را بررسی کردند.


انتهای پیام/م