شناسهٔ خبر: 14846474 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

دولت دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه سلامت را محقق کرد/مراکز سلامت مسکن‌مهر بزودی در استان بهره‌برداری می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: خانه های سلامت مسکن مهر در استان تا سه ماه آینده به صورت تملکی و 100 درصد پوششی به شهروندان خدمات ارائه خواهند داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، بمناسبت اولین روز گرامیداشت هفته دولت در شبستان امامزاده یحیی (ع) ارائه خدمات سلامت به آحاد مردم را یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم دانست و گفت: علی رغم تنگدستی هایی که در کشور وجو داشت دولت توانست در زمینه سلامت اقدامات خوبی انجام داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ادامه افزود: خدمات‌دهی دولت در این بخش به‌گونه‌ای بوده که این دغدغه مقام معظم رهبری که در حوزه سلامت به گونه‌ای عمل شود که بیمار جز بیماری خود، دغدغه دیگری نداشته باشد، به‌طور کامل محقق شده است.

وی با اشاره به طرح تحول سلامت بیان کرد: محافظت مردم در مقابل هزینه های خدمات سلامت، ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی - درمانی و برقراری عدالت در دسترسی به خدمات این حوزه از اهداف  بنیادین این طرح است.

شادنوش با اشاره به احداث خانه ها و مراکز بهداشتی در شهرهای زیر 20 هزار نفرجمعیت، اظهار کرد: این مراکز درتمامی نقاط استان علی الخصوص نقاطی که قرار است پزشک خانواده را حمایت کنند احداث و راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همچنین تصریح کرد: تمامی مراکز و خانه های بهداشتی در تمام نقاط استان از لحاظ تعمیرات و تجهیزات به روز شدند.

وی با بیان اینکه همه مراکز بهداشت 216 قلم دارویی تاکنون ارائه خدمات می دادند، افزود: امروز با 436 قلم دارویی در خانه های بهداشت استان ارائه داروها و مکمل های دارویی اتفاق می افتد.

شادنوش از به کار گیری پزشکان عمومی در تمامی نقاط استان خبر داد و گفت: برای ارائه خدمات در هیچ نقطه ای از استان کمبود پزشک نداریم.

وی با اشاره به اینکه خانه های سلامت مسکن مهر در بسیاری از استان ها تکمیل نشده و مورد بهره برداری قرار نگرفته است، بیان کرد: خانه های سلامت مسکن مهر در استان تا سه ماه آینده به صورت تملکی و 100 درصد پوششی به شهروندان خدمات ارائه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه سالیانه 5 میلیارد تومان برای بیماران هزینه شده است، گفت: 11 میلیون نفر در کشور از بیمه همگانی سلامت برخوردار شدند.

وی با اشاره به اینکه 100 درصد افراد در استان سمنان از بیمه همگانی برخوردار هستند، بیان کرد: افرادی که تحت پوشش قرار ندارند با مراجعه می توانند تحت پوشش قرار بگیرند که با این بیمه روستایی ها 3 درصد و شهری ها 6 درصد از کل هزینه درمان خود را پرداخت می کند.

شادنوش از کاهش 9 درصدی زایمان سزارین در استان خبر دادو گفت: استان سمنان رتبه اول در کشور را از لحاظ  ترویج فرهنگ زایمان طبیعی کسب کرده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: