بوکسور وزن 81 + کیلوگرم تیم ملی گفت: مهم نیست برابر چه حریفی قرار بگیرم. من فقط به اینچئون آمدهام تا مدال طلا را بهدست بیاورم.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون، احسان روزبهانی پس از پیروزی برابر حریفی از کشور بوتان گفت: تلاش کردم بازی را کنترل کنم چرا که میخواستم با جو سالن مسابقات آشنا شوم. این حریف بوکسور خوبی بود و من به دنبال ناکاوت کردن او بودم اما او مقاومت خوبی انجام داد و من هم تلاش کردم فشار زیادی را به خودم نیاورم.
روزبهانی ادامه داد: مهم نیست در بازی آینده برابر چه بوکسوری قرار بگیرم. تمام تلاشم این است که نماینده قزاقستان که قهرمانی المپیک را در کارنامه دارد شکست بدهم. من به اینچئون آمدهام تا فقط مدال طلا را به دست بیاورم.
او در پایان گفت: امروز کمی دیر به سالن مسابقه رسیدم. به همین دلیل برای بازی خوب گرم نکردهام. و به همین دلیل در بین مسابقه از ناحیه کمر دچار گرفتگی شدم که خوشبختانه مشکل جدیای نیست.
وی درباره رقابت بدون کلاه نیز گفت: بعد از المپیک مقرر شد که بوکسورها بدون کلاه رقابت کنند که به نظر من باعث شده رقابتهای بوکس قشنگ تر و واقعیتر شود، هر چند مصدومیتها هم بیشتر شده اما به نظرم تصمیم خوبی گرفته شد.
انتهای پیام