به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، بهروز اکرمی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جمعیت روستانشین در استان هرمزگان به نسبت جمعیت شهرنشین در این استان وضعیت مطلوبی دارد و لذا تلاش برای بردن امکانات به درون روستاها و ایجاد شرایط ماندگاری در این مناطق بسیار ضروری است.
وی با بیان اینکه از 686 پروژه عمرانی هفته دولت در استان هرمزگان، بسیاری از پروژهها در زمینه راه روستایی، منابع طبیعی، مسکن روستایی، اجرای طرحهای هادی روستایی، آب روستایی و برق روستایی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد، عنوان کرد: در برخی از شاخصهای بهرهمندی از زیرساختها در استان هرمزگان از متوسط کشوری عقبتر هستیم و لذا تقویت این وضعیت و پیگیری برای جذب اعتبارات بیشتر بخصوص اعتبارات ملی یکی از اولویتهای مدیران استان است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان ادامه داد: منابع تولید ثروت در روستاها بخصوص در زمینه کشاورزی و دامپروری و بخصوص در استان هرمزگان بسیار زیاد هستند اما باید این منابع به جریان افتاده و در خدمت اقتصاد استان و کشور قرار گیرد.
اکرمی به طرحهای ویژه دولت یازدهم به منظور تقویت معیشت روستانشینان اشاره و عنوان کرد: دولت اشتغال و رشد معیشت روستانشینان را در دستور کار جدی خود قرار داده است و ارائه تسهیلات با کارمزد مناسب به روستانشینان از جمله این طرحها است.
وی قابلیتهای روستاها در زمینه تولید و رفع وابستگی از کشور را یادآور شد و گفت: البته سیاستهای بخش واردات میبایست با فرآیند تولید در کشور هماهنگ شود تا تولیدکنندگان احساس حمایت کرده و ارزش کالای تولیدیشان افزایش یابد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: هر استانی در زمینه فعالیتهای روستایی، مزیتهای خاص خود را دارد و ما باید این مزیتها را در استان هرمزگان برغم بروز خشکسالیهای 18 ساله شناسایی و با حمایت از روستائیان در زمینه بهبود وضعیت اقتصادی آنان گام برداریم.
اکرمی تأکید کرد: روستاها محور تولید در کشور هستند و باید این فرآیند تولید را با آموزشهای علمی و کاربردی تقویت کنیم تا تولید در روستاها اقتصادی شود.
وی از فرزندان تحصیلکرده روستائیان به ظرفیتی ارزشمند برای کمک به روند تولید در یک خانواده روستایی یاد کرد و گفت: باید از این ظرفیت بسیار خوب برای رشد تولید و کمک به آگاهیهای علمی در میان روستائیان در زمینه تولید استفاده بهتری داشته باشیم.
انتهای پیام/3264/ط30
∎