مجتبی اکبری امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با بیان اینکه از مجموع یکهزار و 900 غرق نجاتیافته در سه ماه گذشته در ساحل مازندران، 499 نفر مربوط به ساحل بابلسر، 229 نفر مربوط به ساحل چالوس و 228 نفر مربوط به ساحل محمودآباد بوده است، اظهار کرد: 158 نفر از نجاتیافتگان مربوط به ساحل نور، 150 نفر مربوط به ساحل نوشهر، 130 نفر در ساحل فریدونکنار، 127 نفر در ساحل رامسر، 94 نفر مربوط به ساحل تنکابن، 83 نفر در ساحل عباسآباد، 63 نفر مربوط به ساحل سرخرود، 54 نفر در ساحل ساری، 29 نفر در ساحل میاندرود، 22 نفر در ساحل جویبار، 22 نفر در ساحل بهنمیر، هشت نفر مربوط به ساحل بهشهر و چهار نفر نیز مربوط به ساحل نکا بوده است.
وی با اشاره به اینکه تمامی توان عملیاتی جمعیت هلال احمر مازندران بر محور کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است، تصریح کرد: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران 351 نقطه حادثهخیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه همه این 351 نقطه در خارج از مناطق اجرای طرحهای دریا قرار دارند، افزود: در مناطق اجرای طرحها نیز برابر قانون مدیریت طرح ملزم به رعایت استانداردهای ایمنی و خدمات رفاهی و امدادی است که به موجب هماهنگیهای انجام شده عوامل امدادی جمعیت هلال احمر و ناجیان غریق در آن مناطق نیز حضور دارند.
این مسؤول ادامه داد: درخواست ما از همه هموطنان این است که برای حفظ جان خود به توصیههای امدادی توجه جدی داشته باشند و از حضور و شنا در مناطق حادثه خیز خودداری کنند.
اکبری بیان کرد: در سه ماه گذشته نجاتگران و ناجیان غریق موفق شدند با اجرای 2 هزار و 923 عملیات امدادونجات ساحلی، یکهزار و 900 غریق را در ساحل مازندران نجات دهند.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح کاهش غریق در ساحل مازندران، مهمترین برنامه عملیاتی جمعیت هلال احمر استان در تابستان امسال است، افزود: ارائه خدمات امدادی مورد نیاز سرپایی به 5 هزار و 872 نفر از مراجعان به پایگاهها و پستهای ساحلی و انتقال 80 مصدوم و غریق به مراکز درمانی از دیگر خدمات ارائه شده هلال احمر استان در سه ماه گذشته بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در همین مدت بیش از یکهزار نفر نجاتگر و امدادگر و ناجی غریق بهصورت روزانه با بهکارگیری 10 دستگاه آمبولانس، 54 دستگاه موتورسیکلت، پنج فروندروز قایق نجات، 10 فروندروز جتاسکی، یک دستگاه خودروی نجات آرگو مشارکت داشتند.
انتهای پیام/86018/غ30
∎