به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۳۳۷.۵۵ دلار رسید.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در ماه دسامبر ۳۰ سنت یا ۰.۰۲ درصد کاهش یافت و در ۱۳۴۳.۱۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه ۲.۸۰ دلار یا ۰.۲ درصد کاهش یافت و در ۱۳۴۳.۴۰ دلار بسته شد.
مارک تو، مدیر تحقیقات در گروه مالی وینگ فانگ به رویترز گفت: سرمایه گذاران و معامله گران نسبت به افزایش نرخهای بهره آمریکا در سپتامبر نگران هستند. اگرچه احتمال بالایی برای چند دور افزایش نرخها در میان مدت تا بلندمدت وجود ندارد اما قیمت طلا تحت فشار قرار گرفته و ممکن است به محدوده ۱۲۸۰ تا۱۳۰۰ دلار سقوط کند.
ابهام درباره زمان افزایش نرخهای بهره آمریکا مدتی است که سرمایه گذاران را سردرگم کرده است. ذخایر صندوقهای سرمایه گذاری قابل معامله در بورس که تحت پشتوانه طلا قرار دارند اخیرا رشد قابل توجهی نداشته اند و این مسئله عامل منفی کوتاه مدت برای طلا بوده است. ذخایر "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری طلا در جهان است، روز دوشنبه ۰.۲۵ درصد رشد کرد و به ۹۵۸.۳۷ تن رسید.
بر اساس گزارش رویترز، روسای بانکهای مرکزی بزرگ جهان اواخر هفته جاری برای شرکت در کنفرانس سالانه سمپوزیوم اقتصادی در جکسون هال وایومینگ گردهم می آیند. سخنرانی جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا در این نشست ممکن است شفافیت بیشتری درباره زمان دور بعدی افزایش نرخهای بهره فراهم کند. بانک مرکزی آمریکا هفته گذشته پیامهای متفاوتی درباره روند عادی سازی نرخهای بهره به بازار مخابره کرد با اینهمه بعضی از مقامات این بانک اظهار کرده اند احتمال افزایش نرخها در نشست ماه آینده وجود دارد.
ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت INTL FCStone در یادداشتی نوشت: احتمال دارد قیمت فلزات ارزشمند تا زمان سخنرانی یلن ضعیفتر شود.
طلا به افزایش نرخهای بهره فوقالعاده حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری داراییهای بدون بازده مانند این فلز را افزایش داده و از سوی دیگر با پشتیبانی ارزش دلار، قیمت طلا را تحت فشار بیشتری قرار میدهد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۸.۹۵ دلار رسید. این فلز روز دوشنبه بیش از دو درصد ریزش قیمت داشت و در پایینترین حد در هفت هفته گذشته ایستاد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۱۰۲.۶۰ دلار رسید و نزدیک به پایینترین قیمت معاملات قبل قرار گرفت. هر اونس پالادیم با ۰.۵ درصد کاهش، ۶۸۶.۸۵ دلار معامله شد.
انتهای پیام