شناسهٔ خبر: 14838529 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار کرمان: نوبت به خدمتگزاری همرزمان شهدا رسیده است

کرمان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه دولتمردان فعلی از رزمندگان جنگ تحمیلی هستند گفت: این گزارش را به شهدا می دهم در دولت یازدهم نوبت به خدمتگزاری همرزمان شهدا رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا حمید ذکاء اسدی روز سه شنبه در آیین تجدید میثاق مدیران استان کرمان با شهدا که نخستین روز هفته دولت در گلزار شهدای شهر کرمان برگزار شد افزود: به فرمان سردار حاج قاسم سلیمانی، علیرضا رزم حسینی قائم مقام وی در جنگ تحمیلی به عنوان شهید زنده امروز در سکوی استانداری کرمان مشغول به خدمت شده است.
وی اظهار کرد: سعی استاندار فعلی کرمان بر این است با کمک مدیران و با تمام قوا و با همدلی، هم پوشانی و هم نظری این استان را به سر منزل مقصود برساند.
وی با بیان اینکه جبهه امروز ما با جبهه هشت سال جنگ تحمیلی تفاوت دارد گفت: در آن جبهه دشمن روبروی ما و مشخص بود اما امروز داعش به نام اسلام و علیه اسلام در منطقه در حال فعالیت است.
معاون استاندار کرمان بیان کرد: در داخل هم با تزویر مواجه هستیم و عده ای به نام اسلام اما علیه اسلام، به نام ولایت اما علیه ولایت و به نام دولت اما علیه دولت کار می کنند.
وی گفت: شهدا از همه چیر خود گذشتند تا امروز امنیت، آرامش و عزت داشته باشیم و مدیران بهانه ای برای ارائه نکردن خدمت نداشته باشند.
ذکاء اسدی افزود: شهیدان رجایی و باهنر نمونه ای از پاکباختگی همه دولت ها از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان با بیش از 80 هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایه گذاری و تقسیم استان به 8 زون اقتصادی به عنوان مهمترین ایده های مدیریت استان شناخته شده است.
وی بیان کرد: استاندار کرمان سعی دارد اهداف مقدس دولت و فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را در بخش اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل محقق کند و جامه عمل بپوشاند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: استان کرمان طبق نظر دولت و وزارت کشور در تراز نخستین استان های کشور در بخش های مختلف قرار دارد.
وی با اشاره به بهره برداری از 526 طرح مختلف طی هفته دولت در استان کرمان با سرمایه گذاری بیش از 13 هزار میلیارد ریال افزود: در مجموع بیش از 18 هزار میلیارد ریال طرح هفته دولت در استان کرمان افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
معاونان استاندار کرمان و جمعی از مدیران کل این استان امروز - سه شنبه - ضمن نثار گل به قبور مطهر شهدا با آرمان های والای این دلاورمردان تجدید عهد و پیمان کردند.
مسئولان استان کرمان همچنین با حضور بر مزار پدر حجت الاسلام دکتر محمدجواد باهنر نخست وزیر شهید و قرائت فاتحه یاد وی را گرامی داشتند و در ادامه برنامه های نخستین روز هفته دولت از موزه شهید باهنر در شهر کرمان دیدن کردند.
دوم تا هشتم شهریور (سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر) هفته دولت نام دارد.
بهره برداری از صدها طرح عمرانی و زیربنایی همزمان با شروع هفته دولت در سراسر کشور و استان کرمان آغاز شد.
3029/3028