شناسهٔ خبر: 14836701 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

صدیقی خبر داد

رشد 110 درصدی وام‌های دانشجویی/ آمار اعتیاد در دانشگا‌ه‌ها

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: وام دانشجویی نسبت به سال 93 رشد 110 درصدی داشته به طوری که سال گذشته 43 میلیارد تومان کمک به دانشگاه‌ها صورت گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان در گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه تهران، گفت: در بخش اعزام دانشجویان دکترا برای فرصت‌های کوتاه‌مدت بیش از 60 درصد افزایش داشتیم و بیش از 1300 دانشجوی دکترای داخل از فرصت کوتاه‌مدت استفاده کردند.

وی افزود: افزایش پوشش وام‌ها با وجود کمبود اعتبارات از اقدامات سازمان امور دانشجویان بوده و رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی را در 5 سطح انجام دادیم به طوری که امسال سطح پنجم ارتقا یافته و منابع را نیز بیشتر می‌کنیم.

صدیقی ادامه داد: پرداخت وام‌ها رشد 110 درصدی داشته است و 43 میلیارد تومان کمک به دانشگاه‌ها صورت گرفت، همچنین زمان پرداخت وام‌ها از 3 ماه به 27 روز رسیده است.

وی عنوان کرد: بر اساس تصویب هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان این امکان محقق شد که کمک به اجاره خوابگاهی صورت بگیرد و 13 ساختمان اضافه شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به آمار اعتیاد در دانشگاه‌ها، گفت: مصرف بیش از 10 بار قلیان بین 8.5 درصد دانشجویان و مصرف بیش از 10 بار سیگار بین 10 درصد دانشجویان رایج است.

وی افزود: خواب نامناسب بین حدود 30 درصد دانشجویان، عدم تحرک بدنی بین 27 درصد رایج است و 52 درصد از دانشجویان بیش از 2 ساعت در روز اوقات فراغت دارند.

صدیقی ادامه داد: آمار باورها و رفتارهای مذهبی دانشجویان بین 70 تا 95 درصد است، موافقت به ازدواج در دوران دانشجویی 65 درصد و افتخار به مفاخر ایرانی 72 تا 96 درصد است.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: امسال سال منتهی به انتخابات است که چنین سال‌هایی همیشه با افزایش طبیعی تحرکات سیاسی مواجه بوده و برای این منظور برنامه‌هایی داریم.

انتهای پیام/