شناسهٔ خبر: 1483159 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

گزارش خبرنگار برنا از اینچئون؛

جام بزرگ: فقط تمرین ذهنی داشتم/ با این شرایط شاهکار کردیم

تیرانداز کشورمان در تیم سه نفره بانوان ایران گفت: حمایت می‌خواهیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار برنا  از اینچئون، تیم سه نفره بانوان ایران در ماده سه وضعیتی از حضور در فینال این دوره از بازی ها بازماندند. الهه احمدی، دینا فرزادخواه و مه‌لقا جام بزرگ سه ورزشکار کشورمان در رقابت های امروز بودند که با ثبت رکورد به ترتیب 569، 574 و 578 امتیاز نتوانستند به فینال برسند و در تیمی با امتیاز 1721 امتیاز به مقام هفتم از بین 11 تیم شرکت کننده قرار گرفتند.

مه‌لقا جام بزرگ در پایان مسابقه گفت: من اگر ناراحتم به خاطر بد تیر زدن نیست، چون معتقدم با توجه به امکاناتی که داشتیم، بد کار نکردیم.

وی ادامه داد: با این ذهن تمرین کردن کار سختی چون فشنگ نداشتیم و با همین شرایط شکست دادن سه کشور شاهکار است.

جام بزرگ تاکید کرد: بعد از درخشش تیراندازان در گوانگجو فکر می کردم که شرایط این رشته بهتر شود، ‌اما تلاش های فقط مهدی هاشمی جواب نداد، چون دیگران هم باید تلاش می کردند و سایر مسئولان هم باید به فکر باشند.

وی افزود: اگر امکانات بهتری برای ما فراهم می شد می توانستیم شانس کسب مدال طلا را داشته باشیم که چنین نشد.
 
او خاطرنشان کرد: ما به اردوی خارجی رفتیم و در این اردو خوب کار کردیم، اگر همان رکورد اردوها را می زدم می توانستم طلا را تصاحب کنم. اما بعد از بازی های آسیایی انتظار داشتیم که حمایت بیشتری شود و مشکلات را برطرف کنند ‌که چنین نشد اما قول می دهم اگر وضعیت بهبود پیدا کند، ما می توانیم سهمیه المپیک را کسب کنیم.

وی تاکید کرد: ما در این رشته بیشتر به صورت ذهنی تمرین کردم و کار بسیار سختی است. سخت است که بچه ها بمانند و به این صورت تمرین کنند.