جواد ساداتینژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در کاشان، با اشاره به قراردادهای جدید نفتی و الگوی این قراردادها اظهار داشت: مطابق اصل 77 قانون اساسی و تفسیر شورای محترم نگهبان به شماره 2009 مورخ 16 آبان سال 63 ضوابط کلی این قراردادها که بین وزارت نفت با شرکتهای خارجی است باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل افزود: الگوی جدید قراردادهای نفتی علاوه بر ایراد کارشناسان نفتی و حقوقدانان و جمعی از نمایندگان نهادهای امنیتی و نظارتی بر آن، 150 ایراد نیز از سوی خود دولت بر آن وارد شده است.
وی با اشاره به اشکالات مطرحشده به شیوه جدید قراردادهای نفتی گفت: در شرح وظایف مجلس شورای اسلامی آمده است که در خصوص این موضوع ملی که 50 سال آینده کشور را تحت تأثیر خودش قرار میدهد نظر تقنینی خود را ارائه بدهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: باید منافذ احتمالی فساد نفتی را در قالب الگوی جدید قراردادها ببندیم و این از وظایف و حقوق اولیه قوه مقننه و نمایندگان مردم است.
انتهای پیام/63084/صا10
∎