تاماش آیان در این گفت و گو از ارایه جزییات بیشتر در این خصوص خودداری و تنها به این نکته اکتفا کرده که از نظر وی تصمیم امشب هیات ژوری بدون نقص و کاملا درست بوده است.
بهداد سلیمی درحرکات یک ضرب وزنه 216 کیلوگرمی را بالای سر بردو رکورد جهان و المپیک را بالای سر برد اما درحرکات دو ضرب، داوران و هیات ژوری در تصمیمی ناعادلانه و با ناداوری حرکت اول و دوم وی را که وزنه 245 کیلوگرمی رابالای سربرده بود خطا اعلام کردند تا وزنه بردار شایسته کشورمان از دور رقابت ها کنار برود.
سلیمی در اعتراض به این ناداوری گفت:چرا رییس فدراسیون جهانی باید بگوید کاری از دستش بر نمی آید و این ها همه به خاطر دشمنی بعضی آدم هایی است که در ژوری نشسته بودند با علی مرادی رییس فدراسیون کشورمان است و نخواستند من مدال بگیرم.
درهمین حال علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری کشورمان پس از ناداوری صورت گرفته علیه بهداد سلیمی از این رفتارهیات ژوری به عنوان یک ظلم یاد می کند و آن را عامدانه درجهت ممانعت از کسب مدال مسلم وزنه بردار محبوب کشورمان دانست.
ورزشی ** 1710*1647
رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری:احساستان را می فهمم اما تصمیم هیات ژوری درست بود
ریو - ایرنا - رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری در گفت و گویی در پاسخ اقدام ناعادلانه هیات داوری علیه سلیمی گفت:احساسات شما را می فهمم اما تصمیم هیات ژوری کاملا درست بوده است.
صاحبخبر -