شناسهٔ خبر: 14715501 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

المپیک 2016؛

بازدید کادر فنی و تکواندوکاران ایران از سالن مسابقات

تهران - ایرنا - کادر فنی و تکواندوکاران المپیکی ایران از سالن محل برگزاری مسابقات این رشته در ریودوژانیرو بازدید کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رقابت های تکواندوی سی و یکمین دوره بازی های المپیک ریو در حالی از عصر چهارشنبه آغاز می شود که بیژن مقانلو سرمربی، مهدی بی باک مربی و مهرداد یوسفی بدنساز به همراه فرزان عاشورزاده با حضور در سالن رقابت ها به بازبینی آن پرداختند.
«فرزان عاشورزاده» در وزن اول المپیکی، عصر امروز می بایست در نخستین مبارزه خود به مصاف نماینده ای از کشور مراکش برود.
سجاد مردانی، مهدی خدابخشی و کیمیا علیزاده دیگر تکواندوکاران ایران هستند که در المپیک 2016 روی شیاپ چانگ می روند.
مهرم کمرانی نیز هدایت کیمیا علیزاده را برعهده دارد.
کاروان ورزشی ایران تاکنون دو مدال طلا از سوی کیانوش رستمی و سهراب مرادی در وزنه برداری در وزن های 85 و 94 کیلوگرم و دو مدال برنز از سوی سعید عبدولی در وزن 75 کیلوگرم و قاسم رضایی در وزن 98 کیلوگرم کشتی فرنگی کسب کرده است.
سی و یکمین دوره بازی های المپیک 2016 از 15 تا 31 مرداد با حضور 10 هزار و 444 ورزشکار از 206 کشور وبرپایی 304رویداد در 28 رشته ورزشی در شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار می شود.
کاروان ورزشی ایران با 64 ورزشکار در14رشته بوکس،پینگ پنگ، تیراندازی، تیر و کمان، قایقرانی، وزنه برداری، دوومیدانی، تکواندو، جودو، شمشیربازی، والیبال، کشتی آزاد و فرنگی، شنا و دوچرخه سواری در این دوره از بازیهای شرکت کرده است.
ورزشی**3783**1647