شناسهٔ خبر: 14686299 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

خبـــرنامه

صاحب‌خبر -

 بولت افسانه‌اي براي سومين بار قهرمان 100 متر شد

در يکي از مهم‌ترين رقابت‌هاي المپيک 2016 ريو و در فينال دوي 100 متر، هشت دونده به رقابت با يکديگر پرداختند که در نهايت "يوسين بولت" جامائيکايي موفق شد به مدال طلا برسد.

او در فينال اين رقابت‌ها با پشت سر گذاشتن گاتلين آمريکايي با زمان 9.81 از خط پايان گذشت و سومين مدال طلاي دوي 100 متر و هفتمين طلاي مجموع خود را در المپيک‌ها به دست آورد.

او در دوهاي 100 متر، 200 متر و 4 در 400 متر امدادي المپيک‌هاي پکن و لندن هم به مدال طلا رسيده بود و با طلاي اين دوره، افسانه‌اي‌تر و دست‌نيافتني‌تر از گذشته شد. بولت اولين دووميداني کاري است که در سه المپيک پياپي مدال طلاي 100 متر را کسب مي‌کند. جاستين گاتلين نيز با زمان 9.89 و آندره دگراس با زمان 9.91 دوم و سوم شدند.

برانکو درباره رضاييان اشتباه کرد

پيوس: طارمي چاق شده است!

فرشاد پيوس مهاجم سابق پرسپوليس که چندين دوره آقاي ليگ فوتبال ايران بوده، درباره وضعيت امسال پرسپوليس در ليگ برتر اظهار کرد: پرسپوليس امسال در مقايسه با تيم هاي ديگر در يار گرفتن و بازي کردن وضعيت بسيار خوبي داشته است. برانکو نقاط ضعف هاي تيم را پوشانده و با فکر و برنامه ريزي بازيکن جذب کرده است.

پيوس درباره عملکرد مهدي طارمي در چهار بازي اول ليگ توضيح داد: طارمي استرس زيادي دارد و از طرفي هم چاق شده است. او اضافه وزن دارد و در تعطيلات پيش رو بايد بيشتر به خودش برسد.

او در پايان با بيان اينکه باشگاه پرسپوليس در برخورد با رامين رضائيان اشتباه کرد، گفت: رضائيان بازيکني بود که خيلي به درد پرسپوليس مي خورد. نمي‌دانم چه حاشيه‌اي به وجود آمد که باعث شد پرسپوليس او را جذب نکند اما هر چه بود، اين کار پرسپوليس بچگانه بود. برانکو دقيقا اشتباه پارسال در جذب نکردن سيد جلال را در ماجراي رضائيان تکرار کرد. البته حسين ماهيني در اين پست خوب بازي مي‌کند اما با حضور رضائيان، مي‌توانست نيمکت قوي‌تري داشته باشد.

اندي ماري قهرمان تنيس المپيک شد

در ديدار نهايي رقابت‌هاي تنيس مردان المپيک ريو، اندي ماري تنيسور بريتانيايي به ديدار خوان مارتين دل پوترو رفت و در نهايت با نتيجه 3 بر يک اين تنيسور را که پيش از اين توانسته بود نواک جوکوويچ و رافائل نادال را حذف کند، شکست داد.

در ست نخست ماري موفق شد 7 بر 5 دل پوترو را اسير ضربات هوشمندانه خودش کند اما تنيسور جنگنده‌ي آرژانتيني در ست دوم جبران مافات کرد و با نتيجه 6 بر 4 ماري را شکست داد تا ست سوم از اهميت بالايي برخوردار شود.

در نهايت ماري اين ست را با نتيجه 6 بر 2 به سود خود پايان داد. در ست چهارم نيز ماري توانست برابر دل پوترو پيروز شود تا همچون المپيک لندن قهرمان شود و مدال طلا را از آن خود کند. پيش از اين ديدار در ديدار رده‌بندي نيشيکوري ژاپني با برتري برابر رافائل نادال از اسپانيا به مدال برنز دست يافت.