شناسهٔ خبر: 14691332 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -

 خواستگاری از ورزشکار چینی روی سکو
ورزشکار چینی بعد از ناکامی در رسیدن به طلای المپیک، روی سکوی مدال‌ها زندگی مشترک خود را شروع کرد. به گزارش ایسنا، در رقابت‌های شیرجه المپیک ریو هه ژی، ورزشکار چینی که در لندن توانسته بود به مدال طلا برسد، این‌بار مغلوب ورزشکار دیگری از کشور چین شد تا به مدال نقره بسنده کند. او البته روی سکوی مدال‌ها درحالی‌که ناراحت بود، با خواستگاری روبه‌رو شد که یک حلقه و یک شاخه گل به او داد و از این ورزشکار جلوی چشم هواداران خواستگاری کرد که درنهایت با پاسخ مثبت ورزشکار چینی روبه‌رو شد.

پایان شمشیربازی با  قهرمانی فرانسه
رقابت‌های شمشیربازی ریو بعد از چند روز رقابت‌ ورزشکاران در مواد مختلف با توزیع 10 مدال طلا به پایان رسید. در روز نهایی این رقابت‌ها در اسلحه اپه تیمی تیم شمشیربازی فرانسه به مصاف ایتالیا رفت و موفق شد در نهایت با نتیجه 45 بر 31 به پیروزی برسد و قهرمان این دسته شود. مدال برنز این دسته نیز به تیم شمشیربازی مجارستان رسید. از 10 مدال توزیع‌شده در رشته شمشیربازی در المپیک ریو روسیه بهترین عملکرد را داشت و به چهار مدال طلا رسید. همچنین دو طلا به مجارستان رسید و کشورهای ایتالیا، فرانسه، کره‌جنوبی و رومانی نیز دیگر طلاهای شمشیربازی را کسب کردند. از ایران نیز مجتبی عابدینی توانست به جمع چهار شمشیرباز برتر اسلحه سابر راه یابد ولی از رسیدن به مدال باز ماند.

اندی ماری، دوباره قهرمان تنیس المپیک شد
تنیسور بریتانیایی موفق شد با برتری برابر خوان مارتین دل‌پوترو از عنوان قهرمانی خود در المپیک دفاع کند. در دیدار نهایی رقابت‌های تنیس مردان المپیک ریو، یکشنبه‌شب اندی ماری، تنیسور بریتانیایی به دیدار خوان مارتین دل پوترو رفت و در نهایت با نتیجه ۳ بر یک این تنیسور را که پیش از این توانسته بود نواک جوکوویچ و رافائل نادال را حذف کند، شکست داد. پیش از این دیدار، در دیدار رده‌بندی، نیشیکوری ژاپنی با برتری برابر رافائل نادال از اسپانیا به مدال برنز دست یافت. به‌این‌ترتیب پرونده رقابت‌های تنیس المپیک ریو نیز بسته شد.

رکورد دو  400 متر جهان و المپیک شکست
در فینال دو  400 متر المپیک «واید ون نیکرک» از آفریقای جنوبی موفق شد علاوه بر کسب مدال طلای این بازی‌ها، رکورد المپیک و جهان را هم جابه‌جا کند. او با زمان 43.03 از خط پایان گذشت و رکورددار 400 متر جهان و المپیک شد. رکورد 400 متر پیش از این در اختیار مایکل جانسن آمریکایی بود. او در المپیک 1996 با رکورد 43.49 رکورددار این بازی‌ها شد. او همچنین در رقابت‌های جهانی رکورد 43.18 را برجای گذاشت تا رکورددار جهان شود.

تمجید «IOC» از نحوه برگزاری بازی‌های المپیک
در میانه بازی‌های المپیک ریو، مسئولان کمیته‌ بین‌المللی المپیک، گزارشی درباره خوب برگزارشدن بازی‌های المپیک منتشر کردند. این در حالی است که هنوز چالش‌هایی در برگزاری این بازی‌ها وجود دارد. به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از سایت Inside the games، کریستوف دوبی، مدیر اجرائی IOC اعلام کرد بازی‌ها در شرایط مناسبی برگزار می‌شود. دوبی در این‌باره گفت: «در میانه بازی‌های المپیک باید بگویم که برزیل آنچه را که قول داده بود، عملی کرده است. ما به آنها گفته‌ایم استادیوم‌های خوبی می‌خواهیم، آنها گفتند که زیر ساخت‌های شهری را تجدید می‌کنند و واقعا این کار را انجام داده‌اند. استادیوم‌ها فضای باورنکردنی دارند. شما در پارک المپیک راه می‌روید و همه لبخند می‌زنند. همه‌جا هیجان وجود دارد». دوبی و مسئولان IOC همچنین نگرانی درباره فروش بلیت‌ها، حمل‌ونقل و امنیت را نیز خفیف دانستند.

 

برچسب‌ها: