شناسهٔ خبر: 14672767 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

40 کرمانشاهی برای نخستین‌بار به حرم مطهر رضوی اعزام می‌شوند + تصاویر

40 کرمانشاهی برای نخستین‌بار به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، جشن بزرگ رضوی شامگاه یکشنبه در تالار گل نرگس شهر کرمانشاه همزمان با میلاد با سعادت علی ابن موسی‌الرضا(ع) با حضور چند هزار نفری مردم فهیم و ولایتمدار این شهر برگزار شد.

براساس این گزارش، خادمان آستان قدس رضوی در مراسم جشن بزرگ رضوی به مدیحه‌سرایی و بیان کرامات ثامن‌الحجج علی ابن موسی‌الرضا(ع) پرداختند و مردم غیور کرمانشاه توانستند پرچم متبرک صحن مطهر رضوی را به نیت حضور در مشهد الرضا(ع) زیارت کنند.

گروه تواشیح تسنیم در این مراسم به اجرای برنامه پرداختند و در مدح و منقبت امام رضا(ع) هنرنمایی کردند و قاب بزرگ هنری معرق‌کاری از جنس چوب و کار دست دو نفر از هنرمندان برجسته استان کرمانشاه به‌ عنوان هدیه به آستان قدس رضوی با طرح برجسته شمس‌الشموس به خادمان حرم مطهر امام رضا(ع) برای تجلیل و قدردانی تقدیم شد‌.

در این مراسم به یومن کرامت و الطاف حضرت علی‌بن موسی الرضا(ع) بیش از 40 نفر از استان کرمانشاه به‌ ویژه سالمندان برای نخستین‌بار به زیارت حرم مطهر آستان رضوی اعزام می‌شوند.

قرائت میثاق‌نامه با امام رضا(ع) برای الگوپذیری شیوه زندگی این امام معصوم، اجرای برنامه‌های شاد فرهنگی، قرائت صلوات خاصه امام رضا(ع) و اهدای تبرکی نمک و نبات در بین علاقه‌مندان و مشتاقان به زیارت حرم مطهر رضوی، تواشیح‌خوانی و مدیحه‌سرایی از جمله ویژه‌برنامه‌های این جشن معنوی بود.

چند نفر از فعالان عرصه دهه کرامت از استان کرمانشاه به‌ عنوان خادم افتخاری صحن مقدس امام رضا(ع) انتخاب و منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، کاروان خدام آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت در قالب جشن‌های بین‌المللی زیر سایه خورشید به بیش از 70 نقطه استان کرمانشاه سفر کرده و علاوه بر بازدید از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس، خانواده شهدای مدافع حرم، بازدید از بیمارستان‌ها، چهره‌های برجسته و نخبه‌های فرهنگی استان به اشاعه و ترویج الگوی زندگی و منش و کرامت حضرت علی‌بن موسی الرضا(ع) پرداختند و فضای استان را به عطر بارگاه رضوی متبرک کردند.

انتهای پیام/2700/ز40