شناسهٔ خبر: 14647718 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

پرچم حرم امام رضا(ع) در زادگاه امام خمینی(ره) به اهتزاز درآمد

گروه اجتماعی: خادمان حرم امام رضا(ع) در سفر خود به شهرستان خمین با حضور در بیت تاریخی امام خمینی(ره) پرچم متبرک حرم امام رضا(ع) را به اهتزاز درآورند و با آرمان‌های امام راحل تجدید میثاق کردند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از استان مرکزی، همزمان با دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) خدام حرم رضوی شنبه 23 مردادماه  در قالب کاروان خورشید، همراه با پرچم متبرک ضریح امام رضا(ع) با استقبال پرشور مردم خمین وارد این شهرستان شدند.
پرچم حرم امام رضا(ع) در زادگاه امام خمینی(ره) به اهتزاز در آمد
پرچم متبرک حرم رضوی در بیمارستان امام خمینی(ره) خمین شفا بخش بیماران این بیمارستان شد و خادمان حرم امام رضا(ع) همراه با اقشار مختلف مردم و برخی مسئولان با حضور در این بیمارستان از بیماران عیادت کردند.
این خادمان با خانواده‌های معظم شهیدان صادق و صفرعلی دالایی  و خانواده جانباز هشت سال دفاع مقدس دیدار و پس از آن ضریح مقدس امامزاده ابوطالب(ع) را غبارروبی کردند.
پرچم حرم امام رضا(ع) در زادگاه امام خمینی(ره) به اهتزاز در آمد
حضور خدام رضوی در بیت امام خمینی(ره) و مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) از دیگر برنامه‌های این کاروان بود، خادمان حرم امام رضا(ع) با حضور در بیت تاریخی امام خمینی(ره) و گلباران محل تولد ایشان با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند و پرچم متبرک حرم امام هشتم را به اهتزاز درآوردند.
پرچم حرم امام رضا(ع) در زادگاه امام خمینی(ره) به اهتزاز در آمد
اجرای ورزش زودخانه‌ای و پهلوانی از دیگر برنامه‌های بیت امام راحل در استقبال از خادمان امام رضا(ع) بود، کاروان خادمان حرم رضوی شامگاه شنبه به شهر قورچی باشی از توابع شهرستان خمین سفر کردند.
کاروان خادمین حرم رضوی متشکل از هشت نفر هفته گذشته وارد استان مرکزی شدند و از شهرهای این استان و همچنین بیمارستان‌ها و خانواده‌های معظم شهدا بازدید کردند.