شناسهٔ خبر: 14645235 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

عجب شیر عطر و بوی حرم امام رضا(ع) را استشمام کرد

پیش از ظهر امروزشنبه، خادمان حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) با حضور در عجب شیر فضای معنوی خاصی به این شهرستان بخشیدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، همزمان با دهه کرامت کاروان خادمین حرم رضوی روز شنبه وارد شهرستان عجب شیر شدند ومردم شهر ها وروستاه های شهرستان عجب شیر در مسیر کاروان مشتاقانه ساعت ها منتظر رسیدن پرچم حضرت امام رضا امام رئوف شیعیان بودند .
پس از رسیدن پرچم و خادمین مردم با چشم گریان که نشانه عشق و علاقه به ائمه اطهار و خاندان عصمت و طهارت بود اظهار علاقه می کردند.
این کاروان پس از استقبال مردمی با حضور در امام زاده داود(ع)و شهدای گمنام تجدید بیعت با شهدای این شهرستان و قرائت فاتحه مراسم پرشوری با حضور مردم ولایتمدار برگزار گردید.
خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) با حضور در خانه شهید ستارعلیپور در روستای پسیان با خانواده این شهید دیدار و روضه خوانی وبا نثار فاتحه یاد وخاطره شهدا را گرامی داشتند.
پرچم متبرک امام رضا (ع) که توسط خادمان مرقد مطهر آن حضرت حمل می شد در میان استقبال باشکوه و گسترده عاشقان امام هشتم شیعیان از مقابل میدان ساعت شهر تا مسجد جامع این شهر بصورت پیاده حمل شد .
در ادامه سفر خادمین امام رضا(ع) درمراسم استقبال از خدام حرم رضوی در مسجد جامع شهرستان برگزار و خدام و پرچم متبرک به حرم رضوی در میان استقبال پرشور مردم مومن شهرستان عجب شیر قرار گرفتند و پس ‌از حضور در بین مردم حاضر در مسجد روضه خوانی ودعای زیارت امام رضا(ع) را قرائت کردند.
حجت الاسلام محمود شربیانی ، امام جمعه عجب شیر نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به کاروان حرم امام رضا(ع) بر ولایتمداری مردم و در مسیر زندگی اهل بیتی قرار گرفتن تاکید کرد.

انتهای پیام/م