شناسهٔ خبر: 14639743 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

کشف ۳۰ تن مواد مخدر با همکاری پلیس افتخاری

مدیر کل پلیس افتخاری از کشف بیش از ۳۰ تن مواد مخدر با همکاری نیروهای داوطلب پلیس افتخاری استان سیستان و بلوچستان طی دو سال اخیر خبر داد.

صاحب‌خبر -

 

سرهنگ محمدرضا اكرمي در گفت‌و‌گو با پايگاه خبري پليس، افزود: هدف نهایی از جذب و به‌کارگیری پلیس افتخاری تحکیم نظم‌، امنیت اجتماعی و افزایش احساس امنیت در جامعه است و بهره‌گیری از توان مردم‌، استفاده از ظرفیت‌های مردم‌نهاد در توسعه امنیت داخلی می‌تواند در امر پیشگیری و مبارزه با جرایم خصوصاً در استان‌های مرزی همچون سیستان و بلوچستان گره‌گشا باشد.
وی هم‌چنین از سازماندهی و به‌کارگیری پلیس افتخاری در اجرای طرح دریا خبر داد و گفت‌: با توجه به ظرفیتی که پلیس افتخاری در استان‌های شمالی کشور خصوصاً گیلان و مازندران دارد و استقبال چشمگیری که شهروندان این مناطق در امر مشارکت‌های مردمی داشته‌اند امسال نیز همانند سال گذشته با برنامه‌ریزی و فراخوان عمومی، از توان و ظرفیت اعضای داوطلب پلیس افتخاری در راستای طرح سالم‌سازی که یک طرح ملی و حتی فراملی در حوزه گردشگری است بهره‌ گرفته می‌شود.