∎تصادف زنجيرهاي 15 خودرو؛ 3فوتي بر جاي گذاشت
برخورد زنجيرهاي 15 خودرو در محور پاکدشت - شريفآباد سه فوتي بر جاي گذاشت.
سيدمصطفي مرتضوي، سخنگوي سازمان امداد و نجات در گفتوگو با ايسنا، از برخورد زنجيرهاي 15 خودرو در محور پاکدشت - شريف آباد، خبر داد و گفت: اين تصادف ساعت 8:00 صبح روز گذشته رخ داد و عمليات امدادرساني به حادثهديدگان از سوي پنج تيم امدادي شامل 16 امدادگر و نجاتگر صورت گرفت.
وي افزود: متاسفانه هشت نفر در اين حادثه مصدوم شدند که مصدومين از سوي نيروهاي امدادي اورژانس به مراکز درماني منتقل شدند. عمليات رهاسازي نيز براي هشت تن از مصدومين توسط امدادگران انجام شد.
مرتضوي همچنين اظهار کرد: متاسفانه اين حادثه سه فوتي به دنبال داشت.
سرقت از بانک ميلان با حفر تونل
رسانههاي ايتاليا اعلام کردند: چند سارق با حفر تونلي در زير ساختمان يک بانک در مرکز ميلان اقدام به سرقت از آن کردند.
به گزارش ايسنا، رسانههاي داخلي ايتاليا اعلام کردند: به رغم هشدار ساکنان محلي نسبت به شنيده شدن صداي حفاري در زير ساختمان، مقامات پليس اين هشدارها را ناديده گرفتند و پس از وقوع سرقت، شوکه شدند.
چهار سارق با حفر تونلي در زير ساختمان يک بانک در مرکز ميلان به داخل آن راه پيدا کرده و محتويات گاوصندوقها و صندوقهاي امانات آن را به سرقت بردند.
پليس ايتاليا زماني به محل حادثه رسيد که صداي آژير به صدا درآمده بود و چهار سارق از محل متواري شده بودند.
يکي از ساکنان محلي ميلان گفت: صداي حفر تونل به وضوح شنيده ميشد و حتي اهالي محل به شوخي با يکديگر در مورد احتمال سرقت از بانک صحبت ميکردند.
به گزارش روزنامه گاردين، ارزش پولهاي سرقت شده در حال حاضر مشخص نيست.
کشف 30 تن مواد مخدر با همکاري پليس افتخاري
مدير کل پليس افتخاري با اشاره به کشف بيش از 30 تن مواد مخدر با همکاري پليس افتخاري استان سيستان و بلوچستان طي دو سال اخير، از حضور پليس افتخاري در طرح هاي سالم سازي سواحل شمالي خبر داد.
به گزارش مهر، سرهنگ محمدرضا اکرمي از کشف حدود 30 تن انواع مواد مخدر در 2 سال اخير با همکاري نيروهاي داوطلب پليس افتخاري که در راستاي تقويت پليس مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان به کارگرفته شدهاند، خبر داد.
وي با اشاره به اينکه هدف نهايي از جذب و به کارگيري پليس افتخاري تحکيم نظم ، امنيت اجتماعي و افزايش احساس امنيت در جامعه است، افزود : بهرهگيري از توان مردم ، استفاده از ظرفيتهاي مردمنهاد در توسعه امنيت داخلي ميتواند در امر پيشگيري و مبارزه با جرايم خصوصاً در استانهاي مرزي هم چون سيستان و بلوچستان گره گشا باشد.
مدير کل پليس افتخاري اشاره کرد: برابر اعلام فرماندهي استان سيستان و بلوچستان ، اعضاي پليس افتخاري در 2 سال اخير دوشادوش کارکنان ناجا در حوزههاي مبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر، اشرار ،سارقان مسلح ، شناسايي و انهدام گروهکهاي تکفيري فعاليت داشتهاند.
وقايع
صاحبخبر -