شناسهٔ خبر: 14607393 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: کمیته ملی المپیک | لینک خبر

سی و یکمین دوره بازیهای المپیک تابستانی2016؛ بهداد سلیمی: امیدوارم اتفاقی زیبایی را در المپیک رقم بزنم

بهداد سلیمی گفت: ان‌شاءالله اتفاقات مثبت و قشنگی رخ می‌دهد. خیلی امیدوارم که بتوانم اتفاقی زیبا را رقم بزنم و خاطره خوبی را برای هموطنان عزیزم ثبت کنم. ان‌شاءالله مردم عزیزمان هم دعا کنند که بتوانم نتیجه این همه تلاش و زحمتی را که کشیده‌ام، ببینم.

صاحب‌خبر -
 به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ایران، وزنه‌بردار فوق‌سنگین المپیکی ایران گفت: حس من در دهکده، حس خوبی است. به‌نظرم کمبود امکانات اصلاً مهم نیست. اگر کسی هدف داشته باشد، تمام سختی‌ها را به جان می‌خرد. کیفیت اتاق‌ها و مسائل دیگر برای من اهمیتی ندارد. مهم، هدفم است که ان‌شاءالله بتوانم به آن برسم.
سلیمی درباره این مطلب که آیا بعد مسافت ایران تا برزیل و اختلاف ساعت، او را اذیت کرده یا خیر، تصریح کرد: ما سعی کردیم وضعیت خواب‌ خود را از تهران با ساعت برزیل، تنظیم کنیم. تمرینات سه روز پایانی خود را در تهران از ساعت 1:30 بامداد تا 4 صبح برگزار کردیم و برنامه‌های غذایی خود را با برزیل تطبیق دادیم تا در ریو اذیت نشویم. خدا را شکر شب گذشته توانستیم خوب بخوابیم، چون ساعت‌ خود را از تهران تنظیم کردیم و آمدیم.
وی درباره همسفر شدن با دو داعشی در سفر به محل برگزاری بازی‌های المپیک 2016 گفت: بعد از این که پرواز ما در سائوپائولو نشست، نزدیک به 10 پلیس امنیتی برزیل با یکسری دستگاه‌های مخصوص وارد هواپیما شدند. پلیس‌ها دو نفری را که به داعشی‌ها شباهت داشتند، دستگیر و آن ها را با دستبند همراه با وسایل‌ مربوطه از داخل هواپیما خارج کردند. دیگر خبر ندارم چه اتفاقی رخ داد اما مردمی که در هواپیما بودند خیلی وحشت‌زده شدند. جو خیلی بدی بود. وقتی به محض ورود به برزیل با چنین صحنه‌ای مواجه می‌شوی، جو بدی ایجاد می‌شود.

برچسب‌ها: