به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم آنلاین» از ریو، مهدی هاشمی، رئیس فدراسیون تیراندازی پس از کسب عنوان هشتمی المپیک توسط خدمتی اظهار داشت:گرفتن سهمیه المپیک و صعود به فینال کار بسیار بزرگی است. امیدوارم بودم بانوان کشورمان نخستین مدال المپیک را بدست بیاورند اما این اتفاق رخ نداد و امیدوارم در ادامه شاهد چنین موفقیت هایی باشیم.
وی ادامه داد: در مسابقات المپیک ریو چهره های سرشناسی از رسیدن به فینال باز ماندند و این نشان از سختی مسابقات بود. تیراندازی ایران پتانسیل بالایی دارد و قطعا ما هم می توانیم در مدال های المپیک سهمی داشته باشیم.
رییس فدراسیون تیراندازی ایران، گفت: عملکرد تیراندازان ایرانی خوب بود و با همه مشکلات توانستند تا این مراحل بالا صعود کنند و همین برای ما کافی است.
وی در مورد مشکلی که برای اسلحه جام بزرگ به وجود آمد، تصریح کرد: شرایط محیطی امروز خوب نبود و هنوز بررسی دقیق در خصوص مشکل اسلحه جام بزرگ انجام ندادم اما ممکن است این مشکل به خاطر شرایط محیطی به وجود آمده باشد و ارتباطی به قدیمی بودن اسلحه نداشته باشد.
امیدوارم بودم بانوان کشورمان نخستین مدال المپیک را بدست بیاورند
مهدی هاشمی: گرفتن سهمیه المپیک و صعود به فینال کار بسیار بزرگی است
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: گرفتن سهمیه المپیک و صعود به فینال کار بسیار بزرگی است. امیدوارم بودم بانوان کشورمان نخستین مدال المپیک را بدست بیاورند اما این اتفاق رخ نداد.
صاحبخبر -