شناسهٔ خبر: 14605163 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رضایت رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی از عملکرد تیراندازان ایران در ریو

ریو - ایرنا - رئیس فدراسیون تیراندازی ایران، گفت: عملکرد تیراندازان کشورمان با وجود تمام مشکلات قابل قبول بود و از آنها راضی هستم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از ریو، سید مهدی هاشمی در خصوص عملکرد تیراندازان ایرانی، گفت: گرفتن سهمیه المپیک و صعود به فینال کار بسیار بزرگی است. امیدوارم بودم بانوان کشورمان نخستین مدال المپیک را به دست آوردند اما این اتفاق رخ نداد و امیدوارم در ادامه شاهد چنین موفقیت هایی باشیم.
وی ادامه داد: در مسابقات المپیک ریو چهره های سرشناسی از رسیدن به فینال باز ماندند و این نشان از سختی مسابقات بود. تیراندازی ایران توانایی بالایی دارد و قطعا ما هم می توانیم در مدال های المپیک سهمی داشته باشیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی ایران، گفت: عملکرد تیراندازان ایرانی خوب بود و با همه مشکلات توانستند تا این مراحل بالا صعود کنند و همین کافی است.
وی در مورد مشکلی که برای اسلحه جام بزرگ به وجود آمد، تصریح کرد: شرایط محیطی امروز خوب نبود و هنوز بررسی دقیق در خصوص مشکل اسلحه جام بزرگ انجام ندادم، اما ممکن است این مشکل به خاطر شرایط محیطی به وجود آمده باشد و ارتباطی به قدیمی بودن اسلحه نداشته باشد.
سرمربی تیم ملی تیراندازی ایران در بازی های المپیک 2016 ریو نیز گفت: از عملکرد نجمه خدمتی با توجه به شرایط سختی که در مسابقات وجود داشت، رضایت دارم.
«لازلو سوچک» سرمربی تیم ملی تیراندازی ایران پس از کسب مقام هشتمی نجمه خدمتی در رقابت های فینال تفنگ سه وضعیت 50 متر زنان گفت: عملکرد خدمتی با توجه به اینکه در مسابقات بین المللی زیادی شرکت نکرده بود و تجربه بالایی نداشت خوب بود و از او رضایت دارم.
وی گفت: تیرانداز ایران تلاش خود را کرد و در مجموع عملکردش با توجه به شرایط و رقیبان سختی که داشت و موفق شد به فینال مسابقات صعود کند، رضایت بخش است.
نجمه خدمتی بانوی تیرانداز المپیکی ایران در فینال رقابت های المپیک در بخش تفنگ سه وضعیت 50 متر زنان هشتم شد.
ورزشی **9118**1545