به گزارش خبرگزاری فارس از اشکنان لامرد، در آیین استقبال از خادمان حرم مطهر و بیرق گنبد مطهر حضرت ثامنالحجج توسط مردم شهر اشکنان که عصر روز گذشته صورت گرفت، عاشقان آن حضرت از روستاهای پسبند، کدیون، پاقلات، بریو، کشکو خشت و رکنآباد و لاورخشت نیز حضوری گسترده داشتند.
مردم شهر اشکنان با حضور در حسینیه اعظم این شهر با برپایی مجلس معنوی ذکر و توسل به حضرت امام رضا(ع) از خدام حرم مطهر استقبال کردند.
در این آیین معنوی حجتالاسلام شیخ علی صفری امامجمعه اشکنان با اشاره به ارادت مردم استان فارس و بخش اشکنان به حضرت علی بن موسیالرضا(ع) اظهار داشت: مردم اشکنان هرساله و در مناسبتهای معنوی با راهاندازی کاروانهای معنوی به زیارت حضرت علی بن موسیالرضا(ع) میروند و امروز نیز در استقبال از خادمان حرم مطهر و بیرق گنبد رضوی عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت نشان دادند.
به گزارش فارس، خادمان حرم رضوی عصر روز گذشته و در میان بدرقه مردم بخش اشکنان استان فارس را به مقصد شهرستان پارسیان در استان هرمزگان ترک کردند.
انتهای پیام/2448/ب10
∎