شناسهٔ خبر: 14572586 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

محمودی در گفت‌وگو با میزان:

مقابل لهستان بدشانس بودیم/ کوبا را نباید دست‌کم بگیریم

خبرگزاری میزان- پیشکسوت والیبال ایران گفت: تیم ایران بازی خوبی مقابل لهستان انجام داد و اگر بدشانس نبود می‌توانست پیروز میدان شود.

صاحب‌خبر -
بهنام محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، درباره دیدار تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان که بامداد امروز (چهازشنبه) در مسابقات المپیک 2016 برگزار شد، اظهار داشت: بازیکنان تیم ملی ایران بازی خوبی مقابل لهستان انجام دادند و اگر بدشانس نبودند می‌توانستند پیروز میدان شوند.

وی افزود: لهستانی‌ها تجربه زیادی دارند و با تکیه بر همین تجربه توانستند از اشتباهات بازیکنان ایران در لحظات حساس استفاده کنند اما همین یک امتیاز که تیم ایران در این بازی کسب کرد بسیار مهم بود و حتماً در پایان دور گروهی ارزش این یک امتیاز مشخص خواهد شد.

پیشکسوت والیبال ایران با اشاره به اینکه هدف تیم ملی والیبال در المپیک ریو حضور در جمع 8 تیم پایانی است، تصریح کرد: اگر بتوانیم جزو 8 تیم پایانی باشیم عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته‌ایم اما بازیکنان تیم ملی نباید به همین مسئله قناعت کنند و باید به دنبال این باشند که جزو 4 تیم پایانی باشند.

محمودی در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: کوبا حریف بعدی تیم ایران است و نباید این تیم را دست‌کم گرفت چون در المپیک همه تیم‌ها قوی هستند و می‌توانند برای تیم ایران مشکل‌ساز شوند.

انتهای پیام/