به گزارش ایرنا، دومین روز مسابقات والیبال مردان سی و یکمین دوره بازی های المپیک روز سه شنبه در ریودوژانیرو با شش دیدار پیگیری می شود که تیم های آمریکا و ایتالیا در سومین مسابقه به مصاف هم رفتند.
ملی پوشان آمریکا که در ریو یازدهمین حضور خود در المپیک را تجربه می کنند، در این دیدار سه بر یک مغلوب ایتالیا شدند تا دومین شکست خود در این بازی ها تجربه کنند و بدون امتیاز در انتهای جدول گروه یک این رقابت ها باقی بمانند.
لاجوردی پوشان ایتالیا در ست دوم این مسابقه 25 بر 20 مغلوب آمریکا شدند اما در ست های اول، سوم و چهارم به ترتیب با امتیازهای 28 بر 26، 25 بر 23 و 25 بر 23 به پیروزی رسیدند و با 6 امتیاز در صدر جدول قرار گرفتند.
تیم ملی والیبال آمریکا که سه مدال طلا در سال های 1984، 1988 و 2008 و یک مدال برنز در سال 1992 در والیبال مردان المپیک به دست آورده است، با کسب دومین شکست خود، کارش برای صعود به مرحله دوم سخت شد و حتما باید در سه دیدار بعدی فاتح میدان باشد تا صعود کند.
آمریکایی ها که در مسابقه نخست خود مغلوب کانادا شده بودند، روز پنج شنبه در سومین مسابقه خود به مصاف برزیل میزبان این رقابت ها خواهند رفت.
تیم ملی والیبال ایران نیز از دقایقی دیگر در دومین مسابقه خود در بازی های المپیک به مصاف لهستان می رود.
ورزشی(2)**1379
والیبالیست های آمریکا هواداران خود را ناامید کردند
ریو - ایرنا - تیم ملی والیبال آمریکا در دومین مسابقه خود در بازی های المپیک هم مغلوب شد تا هواداران این تیم با ناامیدی سالن مسابقات را ترک کنند.
صاحبخبر -