شناسهٔ خبر: 14567395 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته به تعویق افتاد

تهران - ایرنا - معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد «مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته 11 مرداد برگزار نخواهد شد».

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از وزارت ورزش و جوانان، متن اطلاعیه معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای به شرح ذیل است:
نظر به به اظهار نظر برخی نهادهای رسمی کشور مبنی بر وجود شائبه در تائید صلاحیت تعدادی از کاندیداهای ثبت نام شده در فدراسیون کاراته و ضرورت تکمیل مراحل بررسی و دریافت تایید کتبی صلاحیت ازسوی نهادهای ذیربط، اعلام می دارد که مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته روز 11 مردادماه برگزار نخواهد شد.
بدیهی است، پیگیری های لازم به منظور اجرای دقیق فرآیند انتخابات سالم و بدور از هرگونه شائبه از سوی وزارت ورزش و جوانان انجام و تاریخ جدید برگزاری مجمع اعلام خواهد شد.
ورزشی**3783**1379