شناسهٔ خبر: 14557968 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

فلپس: ورزشکاران دوپینگی نباید در المپیک شرکت کنند

مایکل فلپس، قهرمان شنای جهان اعلام کرد کسانی که قانون دوپینگ را زیر پا گذاشته اند نباید بتوانند در بازی‌های المپیک شرکت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت ABC، مایکل فلپس که در بازی‌های المپیک ریو نیز مدال طلا کسب کرد، در نشست خبری خود اعلام کرد که ورزشکاران دوپینگی نباید بتوانند در در بازی‌های  المپیک شرکت کنند.

 

او در این باره گفت: وقتی می بینیم ورزشکارانی که پیش از این دوپینگ کردند در مسابقات شنای ریو شرکت می‌کنند، قلبم می شکند. بسیاری از افراد در این باره حرف می‌زنند اما فکر می‌کنم بهتر است که عملی صورت بگیرد. خیلی ناراحت کننده است که در ورزش امروز، نه فقط شنا، افرادی هستند که تست مثبت داشتند و باز به آنها اجازه داده شده در مسابقات شرکت کنند. این اتفاق چندین بار رخ داده است. این مسائل آنچه واقعا ورزش است را خراب می‌کند.

فلپس در ادامه افزود: فکر می‌کنم ورزش باید پاک و عادلانه باشد.