شناسهٔ خبر: 14516970 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

اولین برد شاگردان قلعه‌نویی در لیگ

تیم فوتبال تراکتورسازی دیدار سوم خود در شانزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را با پیروزی برابر پیکان پشت سرگذاشت.

صاحب‌خبر -
صراط: در آخرين ديدار از هفته سوم ليگ برتر فوتبال ايران، تراكتورسازى از ساعت ١٨ در ورزشگاه اختصاصى خود در تبريز از پيكان تهران پذيرايى كرد و توانست با حساب ٣ بر يك، سه امتياز خانگى را از شاگردان مجيد جلالى كسب كند.

به گزارش مهر، براي شاگردان امير قلعه نويي، لوسيانو ادينيو (٢٤)، محمد ابراهيمى (٢٦) و جاسم كرار (٥١) و امير حسين صادقي (٢٨) براي پيكان گلزنى كردند.

با اتمام اين بازى پرونده سومين هفته از ليگ برتر بسته شد و تراكتورسازى با پنج امتياز بعد از پرسپوليس هفت امتيازي و سپاهان شش امتيازى در رتبه سوم قرار گرفت.

پيكان هم با دو امتياز از سه بازى بالاتر از استقلال و فولاد خوزستان به رتبه چهاردم جدول سقوط كرد.

هفته چهارم ليگ برتر روزهاى پنج شنبه و جمعه اين هفته برگزار مى شود و پس از آن مسابقات به دليل بازى هاى تيم ملى فوتبال در انتخابى جام جهانى به مدت حدودا يك ماه تعطيل است.

∎​