شناسهٔ خبر: 14495707 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

تكرار ششمي احمدي در المپيك

عالميان پينگ پنگ باز امريكايي را حذف كرد

الهه احمدي با تكرار مقامي ششمي در المپيك، بهترين نماينده ايران در روز نخست المپيك بود.

صاحب‌خبر -
در اولين روز المپيك ريو ورزشكاران كشورمان در چهار رشته تيراندازي، پينگ پنگ، قايقراني و دوچرخه سواري به ميدان رفتند. مسابقات تيراندازي با تفنگ بادي 10 متر از ديروز در دور مقدماتي آغاز شد و دو بانوي ايراني رقابت خود را شروع كردند. الهه احمدي و نجمه خدمتي با رقباي خود به مبارزه پرداختند كه خدمتي در دور مقدماتي يازدهم شد و از دور مسابقات كنار رفت. اما الهه احمدي با تصاحب جايگاه سومي راهي فينال شد. او در نهايت در جايگاه ششمي ايستاد تا مقام گذشته‌اش در المپيك لندن تكرار شود. احمدي دومين فينال المپيكي خود را پشت سر مي‌گذارد كه در هر دوي آنها ششم مسابقات شد.  احمدي پس از كسب جايگاه ششم در المپيك ريو اطهار داشت: « دو سال تمام براي اين روز تلاش كردم اما به حقم نرسيدم و خستگي به تنم ماند. بارها گفتم كه براي رسيدن به مدال سه ماه نتوانستم بچه خودم را ببينم تمام اين سختي‌ها را براي رسيدن به مدال تحمل كردم اما قسمت نبود. من فقط مي‌توانم بگويم شرمنده مردم هستم. من هدفم فقط كسب مدال و روي سكو رفتن بود. من در اين مدت سختي‌هاي زيادي كشيدم كه قابل ذكر نيست ولي واقعاً اگر همه چيز اصولي بود و از ما حمايت مي‌شد امروز يك ايراني روي سكو مي‌رفت.»خدمتي هم بعد از عنوان يازدهمي در رقابت‌هاي تفنگ بادي ده متر المپيك در خصوص اين مقام گفت: : اين انتظار از بانوان به وجود آمده كه مي‌توانند به مدال برسند و خيلي‌ها گفتند در روز نخست مدال داريم.

اين مسئله استرس زيادي را به من تحميل كرد. از همان اول استرس داشتم. چيزي كه تصور مي‌كردم با نتيجه‌اي كه به دست آوردم خيلي تفاوت دارد، اصلاً خوب نبودم و از نتيجه خودم راضي نيستم. با اين حال چهار روز ديگر مسابقه تفنگ 3 وضعيت دارم و اميدوارم كه با آرامش بيشتري تير بزنم و بتوانم بهتر از اين ظاهر شوم.» در قايقراني هم مهسا جاور، بانوي قايقران كشورمان در دور اول رقابت‌ها با كسب رتبه چهارم به مرحله شانس مجدد راه يافت. وي در گروه دوم با حريفاني از امريكا، اندونزي، لتوني، دانمارك و آرژانتين هم‌گروه بود و در پايان با ثبت زمان٨/٣٩/٢٨در جايگاه چهارم قرار گرفت و از صعود به دور بعد بازماند اما شانس ديگري براي حضور در مرحله نهايي دارد. مهسا جاور پس از اين مرحله از مسابقات گفت: «مسابقه اصلي من مسابقه روز يك‌شنبه است و امروز شانس زيادي براي كسب مدال ندارم چون سه حريف اصلي من هر سه قهرمان جهان هستند.»در پينگ‌پنگ هم نيما عالميان موفق به شكست پينگ پنگ باز امريكايي در مرحله مقدماتي بازي‌ها المپيك ريو شد. عالميان(رنكينگ ۱۱۱) در مرحله مقدماتي در مصاف با كاناك جها از امريكا (۲۷۵) با نتيجه ۴ بر يك (۳-۱۱، ۱۱-۷، ۷-۱۱، ۹-۱۱، 10-12) به برتري رسيد و راهي دور اول بازي‌ها شد. حريف عالميان 16 سال سن داشت و جوان‌ترين عضو كاروان المپيكي امريكا است. نيما با اين برد راهي دور دوم شد و بايد با حريفي از روماني بازي كند.
 
پيروزي شيرين پرسپوليس در تبريز
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز با برتري يك بر صفر شاگردان برانكو به پايان رسيد. در ادامه هفته سوم ليگ برتر فوتبال ايران، گسترش فولاد تبريز از ساعت ۱۸ در ورزشگاه اختصاصي خود ميزبان پرسپوليس بود كه اين ديدار در نهايت با برتري يك بر صفر پرسپوليس به پايان رسيد. براي پرسپوليس در اين ديدار وحيد اميري در دقيقه ۴۶ گلزني كرد. حركت خوب پرسپوليسي‌ها باعث شد وحيد اميري درون محوطه جريمه گسترش فولاد صاحب توپ شود كه اين بازيكن هم با يك ضربه خوب دروازه  را هدف قرار داد كه با اشتباه دخسوس وارد دروازه گسترش فولاد شد. پرسپوليس با اين پيروزي 7 امتيازي شد.