به گزارش خبرنگار ایلنا، هفته گذشته پس از اینکه لباس رونمایی شده برای رژه کاروان ورزشی ایران در المپیک 2016 به دلیل واکنشها و مخالفتهای مردم و ورزشکاران کنار گذاشته شد، طی جلسهی کامران بختیاری (طراح برند کامرون زیگزال) و کیومرث هاشمی (رئیس کمیته ملی المپیک) با طرح پیشنهادی این طراح برای لباس رژه موافقت شد اما ظاهرا ماجرای توافق به همین جا ختم نشد و طی روزهای بعد بازهم شاهد تغییرات بسیاری در طرح پیشنهادی بودیم.
درحالیکه کمتر از 10 روز به برگزاری المپیک 2016 باقی مانده، طرحی که در ابتدا شامل کت و دامن برای زنان و کت و شلوار برای آقایان با حاشیههایی از پرچم و اشعار ایرانی بود، با مخالفتهایی از سوی مسئولان مواجه شد که به تغییرات دیگری منجر شد.
روز پنجشنبه کامران بختیاری با قرار دادن عکسی از طرح جدید در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: این طرح پذیرفته شده و کارهای اجرایی آغاز شده است.
اما ظاهرا کار به اینجا ختم نشد و روز جمعه 8 مرداد ماه سیدمناف هاشمی (معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان) مهمان ویژه برنامه ورزش و مردم بود. او در پاسخ به سوال بهرام شفیع (مجری برنامه ورزش و مردم) درباره اینکه چرا لباسهای کاروان هنوز آماده نشده و به چه دلیل از همان طرح قبلی استفاده نشده؟ گفت: طرح قبلی براساس سلیقه دوستان بوده و قصد نداشتیم روحیه مردم را تخریب کنیم. سعی داریم بدون اتلاف منابع طی چند روز آینده لباس کاروان ورزشی آماده کنیم.
او ادامه داد: تغییرات نهایی روی طرح پیشنهادی کامران بختیاری اعمال شده و با توجه به اینکه هنوز فرصت باقی است ظرف یکی دو روز آینده لباسهای رژه و رسمی کاروان ورزشی ایران آماده خواهد شد.
در ادامه این برنامه؛ مجری برنامه ورزش و مردم با انتقاد از طرح کامران بختیاری گفت: از طرح پیشنهادی کامران بختیاری بسیار متاثر شدم و احساس میکردم ما شایستگی این را داریم که بهتر از این در میادین ورزشی حاضر شویم. او از طرح ارائه شده برتن احسان روزبهانی ایراد گرفت.
کامران بختیاری که در این برنامه حضور نداشته؛ پس از پخش این برنامه و در پاسخ به آن؛ در صفحه شخصی اینستاگرام خود چنین نوشت: طرحی را ارائه خواهیم داد که بهترین در المپیک باشد. آقای شفیع شما تخصصی در این زمینه ندارید پس بهتر است متاسف نباشی و اگر قرار است نقدی باشد باید من هم در آن مکان حضور داشته باشم تا بتوانم پاسخ بدهم نه اینکه در تلویزیون ملی کشور بیاحترامی کنید بدون اینکه من بتوانم پاسخگو باشم.
شفیع درباره طرح کامران بختیاری گفته بود: در این طرح کجسلیقگی بهکار رفته و بهتر بود از نمادها و رنگهایی استفاده شود که در معماری اصیل ایرانی استفاده میشود مانند رنگ آبی که در کاشیکاریهای مساجد ما استفاده میشود.
در مقابل کامران بختیاری نیز در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت: این قضیه به وزارت ورزش مربوط است و آنها این طرح را پذیرفتند.
در همان برنامه؛ هاشمی در پاسخ به سوال مجری برنامه ورزش و مردم مبنی براینکه آیا برای این طرح هزینهای نیز پرداخت شده، گفت: این هزینهها اگر کمیته ملی المیپیک یا وزارت ورزش پرداخت کنند؛ بیتالمال است و ما سعی داریم تا با کیفیسازی اتلاف هزینه نداشته باشیم.
کامران بختیاری بازهم در پاسخ به این سوال چنین نوشت: من برای ارائه این لباسها هیچ مبلغ و هزینهای از هیچ ارگانی دریافت نکردهام.
پس از این کش و قوسهای فراوان، کامران بختیاری شب گذشته با قرار دادن عکس سومی از طرح پایانی در صفحه شخصی اینستاگرام خود این چنین نوشت: این طرح پایانی است که هیچ خط قرمزی ندارد. تمامی مواردی که خواستهبودند حذف شده. این طرح فردا (شنبه) در دفتر وزیر ورزش ارائه میشود و در صورت تایید کارهای اجرایی انجام خواهد شد.
از المپیک 2012 لندن تا المپیک 2016 ریو 4 سال زمان باقی بود تا وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای لباس رژه کاروان ورزشی ایران طرحها و نظرات خود را ارائه دهند و این لباس در زمان لازم و کافی بدون هیچ حاشیهای آماده شود تا ورزشکاران ما در روزهایی که باید به مسابقات بیاندیشند درگیر مسائل حاشیهای مانند لباس رژه و رسمی کاروان که نماد هر کشوری محسوب میشود، نباشند.
المپیک ریو روز جمعه 15 مرداد ماه آغاز میشود گرچه لباس رسمی کاروان ورزشی ایران در روز افتتاحیه همچنان با اعمال تغییرات سلیقهای مسئولان در وزارت ورزش نهایی نشده و کارهایی اجرایی آن آغاز نشده است.
∎