شناسهٔ خبر: 14240529 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

لوزانو در جمع خبرنگاران:

واژه هایی مانند قهرمان و حماسه آفرین در خور شان ورزشکار ملی نیست

سرمربی تیم ملی والیبال ایران استفاده از واژه های قهرمان و حماسه آفرین را در ورزش ناپسند دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا؛ رائول لوزانو پس از پایان تمرین پایانی تیم ملی والیبال در تهران برای آخرین بار پیش از اعزام به آلمان و برزیل در جمع خبرنگارها حاضر شد و درباره آخرین شرایط تیم سخن گفت. او در اظهارات پایانی اش پیش از ترک تهران باز هم تاکید کرد مردم نباید واژه هایی مانند قهرمان و حماسه آفرین را برای والیبالیست ها به کار برند.

 

واژه هایی مانند قهرمان و حماسه آفرین در خور شان ورزشکار ملی نیست

قبول دارم نتیجه‌ای در تاریخ والیبال ایران رقم خورده که تاکنون بی‌سابقه بوده و باعث خوشحالی مردم شده است. افتخار می کنیم که تیم ملی والیبال تنها تیم کاروان ورزشی ایران در ریو است اما استفاده از واژه‌هایی مانند قهرمان و حماسه‌آفرین را درخور شان یک ورزشکار ملی نمی‌دانم و استفاده از آن را در ورزش حرفه ای نمی پسندم. قهرمان کسی است که برای خاکش ایثار کرده و یا حماسه‌ نیز به اتفاقی گفته می‌شود که در برهه‌ای از تاریخ رخ داده که با کارهای عجیب همراه بوده است.

پله پله جلو می رویم

تیم تمرین‌های خوبی را پشت سر گذاشت و خوشبختانه مشکل خاصی از لحاظ مصدومیت نداریم.  امیدوارم در روزهای باقی مانده نیز کارهایی که قرار بود انجام دهیم را به بهترین نحو ادامه دهیم. تلاش ما در المپیک این است که ابتدا از گروه‌مان صعود کنیم و بعد پله پله جلو برویم.

از حمایت مردم تشکر می کنم

نمی‌توانم درخواستی از مردم ایران داشته باشم چرا که آن‌ها در این مدت لطف زیادی به ما داشتند و انرژی مضاعفی را به تیم تزریق کردند و از طرف خودم و همه بازیکنان بابت حمایت مردم تشکر می‌کنم.

حذف تیمی از المپیک به دلیل دوپینگ خوشایند نیست

اینکه داستان دوپینگ ورزشکاران روس به چه صورت بوده است ارتباطی به من ندارد و مسئولان باید آن را بررسی کنند. اما دوپینگ‌ها تک نفره بود و اگر قرار باشد تیمی راکنار بگذارند به نظرم شاید خوشایند نباشد اگر تیم روسیه از المپیک حذف شود، اینکه چه تیمی می‌تواند جایگزین روسیه در والیبال المپیک شود نیز خودش موضوع دیگری است.

تغییرات قوانین باید در فاصله زیادی تا مسابقات صورت بگیرد

تغییر قوانین والیبال باید در فاصله زیادی تا آغاز مسابقه‌ها صورت بگیرد هرچند که ما مجبوریم آن را قبول و اجرا کنیم. جالب است که در فاصله حدود یک هفته تا آغاز المپیک، باید به این قانون عادت کنیم. در حالی که این تغییرات باید در مسابقه‌های غیر رسمی و در فاصله حدود دو سال تا آغاز بازی‌ها اعمال می‌شد. فرض کنیم در مسابقه‌هایی مانند فوتبال یا تنیس قرار باشد تغییراتی ایجاد کنند. هیچ گاه قبل از جام جهانی و یا گرند اسلم‌ها این اتفاق رخ نمی‌دهد ولی در والیبال این اتفاق افتاد.