شناسهٔ خبر: 1399678 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی فارس از اینچئون

رزمگر: نمی‌خواستیم اختلاف گل زیاد باشد/ حاشیه‌ها را در تهران گذاشتیم و آمدیم

مربی تیم ملی هندبال ایران گفت: در دیدار برابر هنگ‌کنگ نمی‌خواستیم اختلاف گل زیاد باشد و به همین دلیل فشار زیاد به خودمان نیاوردیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس به اینچئون، عزت‌الله رزمگر پس از پیروزی تیم ملی هندبال ایران در بازی نخست برابر هنگ‌کنگ اظهار داشت: بازی سبکی بود و با تمرینات خوب خود توانستیم حریف را شکست دهیم. نمی‌خواستیم اختلاف گل زیاد شود. نیمه اول 7 گل خوردیم و نیمه دوم 3 گل دریافت گردیم.

وی درمورد بازی فردا برابر کویت ادامه داد: فردا هم باید پیروز شویم. مقابل کویت هم با همین ترکیب و روش بازی خواهیم کرد. نیم نگاهی به دور بعدی مسابقات داریم، چراکه در آن مرحله بازی‌های ما سخت‌تر می‌شود؛ البته توان صعود به مراحل بالاتر را هم داریم. کره‌جنوبی میزبان مسابقات است و هرچند در دوره گذشته مقابل این تیم به تساوی رسیدیم، اما این دوره شرایط متفاوت خواهد بود.

مربی تیم ملی هندبال ایران خاطرنشان کرد: ما برای هر بازی یک برنامه خاص داریم. تمام حاشیه‌ها را در تهران گذاشته‌ایم و آمده‌ایم. تیم ایران همین تیمی است که در زمین بود. هر بازیکنی به تیم ملی بیاید قدمش روی چشم ما است. هر نتیجه‌ای با این تیم بگیریم راضی هستیم، چراکه همه رفتنی‌اند و ایران می‌ماند.

وی درباره لژیونرهای ایران گفت: این بازیکنان خسته بودند و امروز کم بازی کردند. فردا بیشتر از آنها استفاده خواهیم  کرد تا بازیکنان رفته‌رفته با هم هماهنگ شوند.

انتهای پیام/خ